Forum » Kaj kupiti » Prenosno ohišje za disk ...
Prenosno ohišje za disk ...
ThinMan ::
Katero prenosno ohišje za disk kupiti ?
Dobil sem veliko info. o cenah in vidim da je razlika okoli 10k sit. To pa je že denar za razmislit, kaj dejansko kupit.
našel sem nekaj tukaj sm nevem ali se to splača. Kolega mi je pravil da ima v trgovini za cca 18k sit pravo ohišje za 3,5" enote - se pravi tudi diske...
Verjetno se bolje splača kupiti 5,25" ker daš lahko not DVD RW enoto pa si mobilen..
dejte malo pokomentirat.
LP,
Dobil sem veliko info. o cenah in vidim da je razlika okoli 10k sit. To pa je že denar za razmislit, kaj dejansko kupit.
našel sem nekaj tukaj sm nevem ali se to splača. Kolega mi je pravil da ima v trgovini za cca 18k sit pravo ohišje za 3,5" enote - se pravi tudi diske...
Verjetno se bolje splača kupiti 5,25" ker daš lahko not DVD RW enoto pa si mobilen..
dejte malo pokomentirat.
LP,
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj menite? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3803 (3287) | MarVinck |
» | interni disk v eksterni trdi diskOddelek: Strojna oprema | 835 (788) | Zheegec |
» | Kje kupiti lepo hišje z 350W do 15K SITOddelek: Kaj kupiti | 942 (843) | komar |
» | zunanje ohišje za HDD na USB - kje in za koliko?Oddelek: Kaj kupiti | 1253 (1023) | sash |
» | Kaj kupit za server?Oddelek: Kaj kupiti | 1679 (1159) | dr.J |