» »

Trgovina s kemikalijami v Ljubljani?

Trgovina s kemikalijami v Ljubljani?

pingec ::

Zanima me če poznata kakšno trgovino z kemikalijami, našel sem eno vendar mi niso hoteli prodati niti ene epruvete ker kao prodajajo sem prek naročilnice. No zdej me zanima če poznate kšno trgovino s kemikalijami kjer prodajajo fizičnim osebam?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

dëych ::

Kakšne kemikalije pa to potrebuješ? Nekaj se da dobit v lekarnah.:D

Predvsem si morm obnovit zaloge, vsake tolk delam kšne poskuse, pa sm mel kr dot jih iz unga seta moj laboratorij + še dost drugih, zdej pa so v chemotu opustil ta program oz. majo zlo mal pa iščem nadomestilo :(

Aja v lekarne pa ne gre, itak nič ne dajo, čist za vsako stvar k sem prašal so rekl zakaj rabiš, pa da nimajo. Pa ne vem kaj si mislit, me je gledala kot da bom dinamit delal alpa da si hočem kšno drogo skuhat???

Caligula ::

Moderator zakleni temo. Opravka imamo s teroristi :D

dëych ::

Ja, jst sm v lekarni enkrat vzel solno kislino pa vodikov peroksid. Pa me je tut debel gledala, pa osebni dokument sm moral pokazat, pa polnoleten moraš bit men se zdi, drugače ne dajo. V glavnem cela procedura (podpisat se moraš, telefonsko moraš dat) prstnega utisa pa ni treba zaenkrat.:D

Sj potem me je domov klicala, pa povedala da ne bom pozabu na rokovice pa na zaščitna očala.:D Pazljivo!|O

Preveč sranje se dogaja s temi kemikalijami in so mogoč zaradi tega preveč zadržani. To je lahko tut razlog zakaj jih ne dobiš.

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup osnovnega kemijskega seta (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
698906 (6492) Raptor F16
»

odstranjevanje barve

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
288989 (6579) scorpioniza
»

Določeno gensko zaporedje konoplje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
8529645 (26348) antonija
»

Eter

Oddelek: Loža
223888 (3208) Pyr0Beast
»

kje do mravljinčne kisline

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
3810110 (8566) Jackal

Več podobnih tem