Forum » Programiranje » [java] Generation5 JDK - AI
[java] Generation5 JDK - AI
snow ::
Avtor strani generation5 (James Mathews) dela en JDK za razna področje umetne inteligence.
Rečeš.. ah AI je še daleč.. ja to mogoče že res, ampak tu mi je zelo všeč njegova vizualizacija.
Oglejte si demonstracijske primere na http://www.generation5.org/jdk/.
Na tisti strani najdete tudi izvorno kodo, dokumentacijo, članke kako programirati z JDK itd.
Komentarji?
Rečeš.. ah AI je še daleč.. ja to mogoče že res, ampak tu mi je zelo všeč njegova vizualizacija.
Oglejte si demonstracijske primere na http://www.generation5.org/jdk/.
Na tisti strani najdete tudi izvorno kodo, dokumentacijo, članke kako programirati z JDK itd.
Komentarji?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
atasmrk ::
No ja, ne vem, ce bi se temu lahko reklo umetna inteligenca. To vse skupaj poteka po nekaj algoritmih, k jih lohk napise naprednejsi student v 2. letniku na FRI. Vsi so seveda ze nekaj casa znani in tudi temu primerno dokumentirani.
Sem prcakval kaksen PathFinding algoritem ali enkaj takega, ne pa ene igre zivljenja, k ma logike za par vrstic kode, al pa enih fraktalov. OK, mrbit res ne zastopm poante Langton's Self-Replicating Loop - a, ampak me ne preprica, da gre kle za kksno inteligenco. To je lohk tud samo izrisovanje kvadratkov v applet-u.
Sem prcakval kaksen PathFinding algoritem ali enkaj takega, ne pa ene igre zivljenja, k ma logike za par vrstic kode, al pa enih fraktalov. OK, mrbit res ne zastopm poante Langton's Self-Replicating Loop - a, ampak me ne preprica, da gre kle za kksno inteligenco. To je lohk tud samo izrisovanje kvadratkov v applet-u.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [C++] PovezaveOddelek: Programiranje | 60789 (150) | DamijanD |
! | Z&T povezaveOddelek: Znanost in tehnologija | 40847 (34554) | snow |
» | Evolucijski algoritmiOddelek: Programiranje | 2887 (1926) | nevone |
» | Reši enačboOddelek: Znanost in tehnologija | 3589 (3304) | snow |
» | mini robotekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2330 (1734) | snow |