Forum » Zvok in slika » progi za snemanje mojega dela z računalnikom...
progi za snemanje mojega dela z računalnikom...
Golnar ::
lep pozdrav!
zanima me kakšen program, ki bi snemal moje delo z računalnikom v recimo formatu mpeg, al mpeg 4 al whatewer....imate kako priporočilo, oziroma ali poznate kak progi ki bi to znal?
hvala za odgovore LP!
zanima me kakšen program, ki bi snemal moje delo z računalnikom v recimo formatu mpeg, al mpeg 4 al whatewer....imate kako priporočilo, oziroma ali poznate kak progi ki bi to znal?
hvala za odgovore LP!
rabbit ::
Probaj s programom Cam Studio. Je precej majhen in enostaven za uporabo. Drugace pa je se Snagit, ki pa je malce bolj kompleksen.
Golnar ::
najlepša vam hvala za enkrat. izbral sem snagit-a... verjetno bom imel v kratkem še keko vprašanje...
hvala za info... LP Golnar
hvala za info... LP Golnar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program ki posname in kot film predvaja premike miškeOddelek: Programska oprema | 1080 (900) | svencbir |
» | Resničnost 130.: Windows VistaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5598 (3384) | Mobidick |
» | S katerim programo bise dalo posnet video z monitorja 'Oddelek: Programska oprema | 1276 (1052) | jestsemnor |
» | Screen recorderOddelek: Programska oprema | 2332 (2257) | luka_lucky |
» | Program za snemanje z WebCam-om v ozadjuOddelek: Zvok in slika | 1240 (1175) | MiCkEyCE |