Forum » Programska oprema » MS Outlook --> resend/bounce - kako narediti?
MS Outlook --> resend/bounce - kako narediti?
lopov ::
Ziv!
Danes sem spet prisel v situacijo, ko sem moral posredovati vecjo kolicino sporocil z razlicnih naslovov na en naslov in bi mi strasno prav prisel ukaz "bounce message" oziroma "resend" -- vsaj taki imeni imata v Mail.app in mutt.
Kdor tega ne pozna -- to je moznost posredovati ze prejeto sporocilo na drug naslov s tem, da je posiljatelj originalen in ne oseba, ki je posredovala sporocilo. Sicer je pa v headerju zapisano, da je sporocilo posredovano. Sporocilo je tako (skoraj) neokrnjeno in tako, kot ga je prejel prvi prejemik.
Torej, imam Outlook XP in bi rabil nekaj taksnega. Dopuscam moznost, da to ze obstaja, a se imenuje drugace in nisem nasel.
Obstaja "resend", a ni to -- ta le ponovno poslje ze poslano sporocilo.
b.
Danes sem spet prisel v situacijo, ko sem moral posredovati vecjo kolicino sporocil z razlicnih naslovov na en naslov in bi mi strasno prav prisel ukaz "bounce message" oziroma "resend" -- vsaj taki imeni imata v Mail.app in mutt.
Kdor tega ne pozna -- to je moznost posredovati ze prejeto sporocilo na drug naslov s tem, da je posiljatelj originalen in ne oseba, ki je posredovala sporocilo. Sicer je pa v headerju zapisano, da je sporocilo posredovano. Sporocilo je tako (skoraj) neokrnjeno in tako, kot ga je prejel prvi prejemik.
Torej, imam Outlook XP in bi rabil nekaj taksnega. Dopuscam moznost, da to ze obstaja, a se imenuje drugace in nisem nasel.
Obstaja "resend", a ni to -- ta le ponovno poslje ze poslano sporocilo.
b.
- spremenil: lopov ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WhatsApp v boju zoper lažne novice omejuje posredovanje sporočilOddelek: Novice / NWO | 5349 (4111) | 49106 |
» | Outlook 2016 - posredovana pošta v drugo mapo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (683) | rose2288 |
» | razlaga mailaOddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (936) | maxum |
» | Kako posredovati dobljeno pošto???Oddelek: Programska oprema | 1383 (1321) | Damjan Jagar |
» | Se Registru obeta propad?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1982 (1982) | Jeebs |