» »

razna vprašanja

razna vprašanja

hardfreak ::

Kot vedno dobim tle same carje! Hvala vsem!
Končno sem prišel do dokaj hude zverine :D in bi rad dobil informacijo kateri program za test uporabljat (diski,...) za grafo sam vem, da prekaša vse modele 9600 saj mi v 3DMarku01 pokaže zavidljivo št. 15234 >:D saj imam 9500Pro/9700, dva diska S-ATA v Raid načinu stripping seveda sta to prvovrstna HITACHI 8-) imam pa probleme z NECovim DVD pekačem ND-3500AG, saj namreč mi pisanko 54x piše maximalno 24x, katere medije realno tudi piše z 48x?? Imam tudi CDRW Sony 52x pa mam tudi težave v 2 mašinah, mi peče maxiimum 40x?? Kaj narediti? Do sedaj nisem imel večje težave. Pri obeh enotah sem fleshal z novim firmwarejem. Poleg tega sem z sistemom izredno zadovoljen. Za plato in procesor hvala Ticu :D
Okay in vnaprej hvala za pomoč

Quikee ::

Mah CD-je pect se ne splaca... kupi Verbatim DVD-je =) Drugace pa pece z 48x na philips CD-je.. za druge pa ne vem. Sicer na necu vredi deluje pecenje CD-jev le do 32x.. kar je vec lahko povzroca probleme.
Kaka je sploh razlika v casu med 32x in 52x? ena minuta gor dol.. ce je sploh minuta..

gkovac ::

Q ima res... razlike praktično ni prav velike sploh pa je tako, da na večji brzini ko pečeš več je možnosti, da ne bo dobro posneto (kokr vem CD pečejo globinsko in večja ko je hitrost manj v "globino" gre).

Kar se pa tiče tvojga vprašanja za medije je pa odvisno... probavi različne in prej ali slej boš najdu medij ki bo ok. Je pa odvisno tudi od serije posameznih CD-jev
lp,

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Še ena o cd-medijih:

Oddelek: Kaj kupiti
382281 (1530) LeQuack
»

teacovi pekači-da ali ne?

Oddelek: Kaj kupiti
222149 (1652) AngelOfDeath
»

Teac CD-W548E & firmware (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
515592 (4905) wilecoyot
»

V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )

645204 (4313) Lime
»

Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )

605949 (4942) ender

Več podobnih tem