Forum » Operacijski sistemi » V meniju Start ni več opcije Zaustavitev sistema
V meniju Start ni več opcije Zaustavitev sistema
RobyRob ::
Imam Windows XP Professional SP2. Včeraj so mi totalno zaštekali in sem moral resetirati računalnik z gumbom na ohišju.
Zdaj pa mi je v meniju start izginila opcija "Zaustavitev sistema". Na voljo imam samo še "Odjavi". Zdaj se moram najprej odjaviti in šele na log-on zaslonu imam možnost "Zaustavitev sistema".
Ko sem prvič tako ugasnil računalnik, mi je izpisalo "Ali ste prepričani, kajti še en uporabnik je prijavljen?". Včasih delam s tem računalnikom preko Remote Desktop in vem da potem izgine opcija "Zaustavitev sistema" ampak zdaj nisem!
Zakaj je opcija "Zaustavitev sistema" izginila iz menija Start? Kako jo dobim nazaj?
Zdaj pa mi je v meniju start izginila opcija "Zaustavitev sistema". Na voljo imam samo še "Odjavi". Zdaj se moram najprej odjaviti in šele na log-on zaslonu imam možnost "Zaustavitev sistema".
Ko sem prvič tako ugasnil računalnik, mi je izpisalo "Ali ste prepričani, kajti še en uporabnik je prijavljen?". Včasih delam s tem računalnikom preko Remote Desktop in vem da potem izgine opcija "Zaustavitev sistema" ampak zdaj nisem!
Zakaj je opcija "Zaustavitev sistema" izginila iz menija Start? Kako jo dobim nazaj?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10850 (9441) | inbox |
» | Pobegli Windows 8.1 Update 1 razkriva korak k poznanemuOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16631 (13275) | boolsheat |
» | Težave z WIN7Oddelek: Operacijski sistemi | 778 (658) | krneki0001 |
» | izginila možnost "zaustavitev sistema" rabm pomoč nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (1067) | Looney |
» | Win XP Uporabniško geslo - problemOddelek: Operacijski sistemi | 2304 (2045) | jahtba |