» »

Gozilla 3.92

Gozilla 3.92

Borci ::

Uporabljam Gozillo 3.92 in ne vem zakaj ne morem downloadat z FTP strani. Vedno me vpraša za geslo in password. Probal sem že vpisati za geslo ANONYMOUS in za password MOJ E-MAIL, tudi obratno, ter razne kombinacije, pa ne gre.

Če pa držim tipko ALT in kliknem na link, potem onemogočim Gozilli, da bi prevzela download, in Internet explorer normalno začne downloadat, brez kakršnih koli nastavitev ali gesel.

Vendar bi rad uporabljal Gozillo tudi za FTP, ker downloadam po kosih (kar IE ne omogoča), takrat ko pač grem pogledat pošto, ali kaj drugega.

A pozna kdo rešitev?

Mravlek ::

ja jaz uporabljam GoZillo pa nimam teh težav......verjetno kje nekaj ne stima v nastavitvah.....ze da vcasih zatezi z geslom samo to je zasciteno in treba met pravo geslo....drugac pa je pri meni vse ok.....mogoce pa mam tako sreco:))
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?

cyber ::

gozilla ja mal jo z ad aware očistita ..ker vsebuje ogromno spy ware.....men bi mal motilo no če vaju ne pol ok.....drgač je pa dober program.

Kaj je to ad aware?
Spy ware?

Razloži prosim (kako in kaj).

cyber ::

spy ware.to pomeni vohunska mreža če prevedemo ane drgač pa je to program ki pošilja tvoje podatke po netu v svet in jih lhk vsak prestreže in vidi ane če zna kar se pa tiče ad aware pa je program ki išče takšne vohunske programe in jih odstrani..a ne gozilla je sam en primer drgač je pa get right isti ima v seb time sink ki je eden izmed spy ware.,pa gator,on flow, web hancer in še mnogi drugi.......no ja men ni vsen kaj moj računalnik dela med tem časom ko surfam.no če je teb pol ok.

Super, hvala.

Program sem sprobal in res ni več okna z reklamami v Gozilli. Sploh nisem vedel, da obstaja tak program.

Kaj pa glede nastavitev FTP, se spozna kdo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zelo počasno nalaganje-odpiranje strani

Oddelek: Pomoč in nasveti
6973 (926) kamperr
»

Microsoft Windows AntiSpyware Beta1

Oddelek: Operacijski sistemi
374733 (2682) Myth
»