Forum » Kaj kupiti » Katere PC3200 (DDR400) rame?
Katere PC3200 (DDR400) rame?
bastadu ::
Po forumu je polno nekih tem, iz katerih pa ni mogoče priti do kakšnih pametnih zaključkov... Se pravi, mene zanima, katere rame si naj kupim za delovanje v sožitju s P4 3GHz (čipset i875). Zadeva ne bo namenjena navijanju, rabim pa 2 × 512MB ploščka... Nekaj sem gledal za Kongstoni.
Hvala za vse odgovore!
P.S.: Kot podvprašanje me zanima, kje kupiti?
Hvala za vse odgovore!
P.S.: Kot podvprašanje me zanima, kje kupiti?
TWINMOS že mogoče, ampak Mlacom nikakor, ker imam z njimi obupne izkušnje (sploh glede garancije)...
Sicer pa katere Twinmos-e se splača vzet (verjetno ne obstajajo samo eni)? Kakšna je razlika med Twinmos in Twinmos/Winbond? Kako se pa kaj obnesejo Corsair rami?
Še kakšni predlogi?
Sicer pa katere Twinmos-e se splača vzet (verjetno ne obstajajo samo eni)? Kakšna je razlika med Twinmos in Twinmos/Winbond? Kako se pa kaj obnesejo Corsair rami?
Še kakšni predlogi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Sami ::
TwinMOS/Winbond so hitrejši od navadnih TwinMOS ramov in se navijajo precej bolje. Če ne misliš navijati pa kupi kar ene no-name rame, škoda dnarja za recimo TwinMOS, Geil, Corsair, če ne misliš navijati.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
no-limits ::
bastadu: kakšne pa so konkretno te slabe izkušnje pri Mlacomu? Namreč jaz nameravam kupiti nekaj komponent tam.
Kupil sem rame, za katere je bilo na strani napisano, da imajo 3 letno garancijo, ko so mi jih poslali, pa je na računu bila napisana 1 letna garancija... Potem sem jim poslal mislim da čez 5 mailov in v zadnjem malenkost zagrozil z inšpekcijo... No potem pa so le nekako poslali nov račun s 3-letno garancijo. Tako da jaz robe, od katere je bistvena garancija, pri njih ne bi kupoval... Je pa po tem forumu veliko, da ne rečem preveč tem, v katerih Mlacom totalno popljuvajo...
no-limits ::
Hmm sam jaz bom tam kupil Hitachi disk in Bartona mobile..nikjer drugje pa nisem tega zasledil, razen v e-misija.si sam newem kako je tam z naročili itd.
LP
LP
Sami ::
Tudi jst in pa moji frendi smo imeli v Mlacomu par težav zaradi garancije, moreš jim mal težit in pa tud zagrozit, če je treba pa popustijo...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje kupit...Oddelek: Kaj kupiti | 1232 (953) | Jochaan |
» | Corsair vs all other memory modulsOddelek: Kaj kupiti | 1698 (1280) | Dr_M |
» | Corsair RAM: 333MHz ali 400 MHzOddelek: Kaj kupiti | 1610 (1497) | BoLhCa |
» | Mama plata ABIT NF7-S VER. 2.0Oddelek: Kaj kupiti | 1431 (1158) | monster-x |
» | Kaj kupiti, pod nujnoOddelek: Kaj kupiti | 1161 (1071) | boštjan |