Forum » Programska oprema » 2 vprašanji...pomoč dobrodošla
2 vprašanji...pomoč dobrodošla
2fast2furious ::
jas imam 1 disk razdeljen na 2 patriciji in bi rad da bi bila samo ena patricija oz. da bi ti dve patriciji združil) kako oz. s kakšnim programom to nardim ??? pa prosim če bi lahko dali link tega profgrama.
2. kupil sem že sestavljen računalnik . zdaj pa imam zaklenjen bios. kako bi se ga dalo odklenit ??? šarenje po kišti odpade ker je še v garanciji in je na stranici nalepka... ali bi se dalo bios odklenit s kakim programom ??? al pa kaj takega
usi predlogi dobrodošli
hvala in lp
2. kupil sem že sestavljen računalnik . zdaj pa imam zaklenjen bios. kako bi se ga dalo odklenit ??? šarenje po kišti odpade ker je še v garanciji in je na stranici nalepka... ali bi se dalo bios odklenit s kakim programom ??? al pa kaj takega
usi predlogi dobrodošli
hvala in lp
boych ::
1. Particion Magic 8.0, ki ga boš že nekje našel
2. Brez, da kišto odpreš boš težko odklenil bios!
2. Brez, da kišto odpreš boš težko odklenil bios!
menson ::
a si mogoč kupu pr pcx?
tista nalepka je bezveze k itaq ne boš rabu garancije.
geslo za bios (pr pcx) sem ugotovu sam se ga odstanu in pozabu
je pa čist enostavna kombinacija tko da mal probi (same cifre imed 1 2 3 in 4)
probi vpisat:
243
324
423
134
143
tista nalepka je bezveze k itaq ne boš rabu garancije.
geslo za bios (pr pcx) sem ugotovu sam se ga odstanu in pozabu
je pa čist enostavna kombinacija tko da mal probi (same cifre imed 1 2 3 in 4)
probi vpisat:
243
324
423
134
143
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naredil novo particijo... racunalnik se ne zazene vecOddelek: Operacijski sistemi | 1973 (1445) | solatko |
» | Formatiranje in boot managerOddelek: Operacijski sistemi | 2525 (1590) | demon#666 |
» | rabim geslo za BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1268) | root987 |
» | Kaj za C II 800 mhz, ki me ne uboga več?Oddelek: Kaj kupiti | 1052 (877) | Spajky |
» | Pa to si ne morejo dovolit!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2178 (1724) | ||_^_|| |