Forum » Hlajenje in modifikacije » asus A7N8X-E Deluxe @ 54'C
asus A7N8X-E Deluxe @ 54'C
prehlajeni ::
Ojla!
Jest mam en tedn star pc z plato ASUS A7N8X-E Deluxe in Bartonom 2600+ Zadeve nisem navijal in je tudi ne nameravam.
MBM mi pri odprti stranici kaže pri idle:
Socket: 54'C
CPU diode: 31'C
Case: 30'C
...res da mam box hladilnikampak a ni to mal velik ... prej sem mel TT9, XP1700 pa epox 8rda+ pa mi če sem ga navil na 2GHz šel pri full-load tm do 50'C pr idle pa 38'C nenavit pr idle pa 34'C...
...kaj pa drugi lastniki te plate kolk vm kaže in kaj mate gor??
lp
Jest mam en tedn star pc z plato ASUS A7N8X-E Deluxe in Bartonom 2600+ Zadeve nisem navijal in je tudi ne nameravam.
MBM mi pri odprti stranici kaže pri idle:
Socket: 54'C
CPU diode: 31'C
Case: 30'C
...res da mam box hladilnikampak a ni to mal velik ... prej sem mel TT9, XP1700 pa epox 8rda+ pa mi če sem ga navil na 2GHz šel pri full-load tm do 50'C pr idle pa 38'C nenavit pr idle pa 34'C...
...kaj pa drugi lastniki te plate kolk vm kaže in kaj mate gor??
lp
mahi ::
ma kaj pa ce imas na plati napacno obrnjena (zamenjana) vtica za vente? kjer je cpu je plata in obratno? mogoce, poznam par takih primerov, sicer ne v zadnjih casih ampak useeno :)
Privatnik ::
Js mam sicer A7N8X Deluxe (brez E). Mam pa temperature z vodnim
CPU 37
case 24
socket 30
Poleti je blo seveda ob najhujsi vrocini vec. nekje +6 stopinj pri vseh temperaturah. Zdej pa je ze prav fino, ko se je mal shladilo
LP
CPU 37
case 24
socket 30
Poleti je blo seveda ob najhujsi vrocini vec. nekje +6 stopinj pri vseh temperaturah. Zdej pa je ze prav fino, ko se je mal shladilo
LP
prehlajeni ::
@ mahi: ne, sem prečekiral
...hmm če maš ti Privatnik mal pod 40'C z vodnim morda mojih 54'C niti ni tolk velik, razen če maš navitga ...maš navitga?
lp
...hmm če maš ti Privatnik mal pod 40'C z vodnim morda mojih 54'C niti ni tolk velik, razen če maš navitga ...maš navitga?
lp
mahi ::
zanimivo!
klega mi je vceraj pravu glih o teh temperaturah. in sicer:
dokler mu ni skurlo plate (ne vem zakaj) je imel plato ASUS A7N8X Deluxe, temperature so bile prikazane normalne (plata okol 33C, proc okol 49C), potem je nesel zamenjat in dobil novejso A7N8X-E deluxe in takrat opazil da ima temperature obrnjene plata okol 50C, proc 33C - kar skorej ni mozno)
je rekel da bo se enkrat nesel na servis v Jae d.o.o
tko da pomoje je kaka napaka na plati or something.
klega mi je vceraj pravu glih o teh temperaturah. in sicer:
dokler mu ni skurlo plate (ne vem zakaj) je imel plato ASUS A7N8X Deluxe, temperature so bile prikazane normalne (plata okol 33C, proc okol 49C), potem je nesel zamenjat in dobil novejso A7N8X-E deluxe in takrat opazil da ima temperature obrnjene plata okol 50C, proc 33C - kar skorej ni mozno)
je rekel da bo se enkrat nesel na servis v Jae d.o.o
tko da pomoje je kaka napaka na plati or something.
Eleven ::
A7N8X Deluxe brez E, athlon 2100@2200Mhz, zračno hlajen:
socket: 43
diode: 38
case: 22
socket: 43
diode: 38
case: 22
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Eleven ()
Loki ::
cpu: 45 - 50°
motherboard: 28°
enaka plosca, enak procesor, enak hladilnik kot prvi v threadu.
motherboard: 28°
enaka plosca, enak procesor, enak hladilnik kot prvi v threadu.
QuickShot ::
Pa kdaj boste dojel, da plate ne dajejo niti približno točnih podatkov o temperaturi,
a si slučajno izmeril s temometrom, ali pa vsaj potipal hladinik?
Potem gre pa nekdo spraševat zakaj je hladilnik mlačen pri 60 stopinjah C! ja zato ker sploh ni 60 stopinj.
a si slučajno izmeril s temometrom, ali pa vsaj potipal hladinik?
Potem gre pa nekdo spraševat zakaj je hladilnik mlačen pri 60 stopinjah C! ja zato ker sploh ni 60 stopinj.
Privatnik ::
prehlajeni : jst sem meu prej nekje CPU okrog 55-60 stopinj z box hladilnikom.
Te temperature so pa pri rahlo navitem procu (11,5 x 200MHz) na 2300 MHz.
LP
Te temperature so pa pri rahlo navitem procu (11,5 x 200MHz) na 2300 MHz.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z navijanjem....Oddelek: Navijanje | 1154 (1067) | Mulh |
» | Temperatura AMD Athlon xp 3000 + box Barton ali je previsoka ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1623 (1356) | zile |
» | Navijanje AMD 2500+ BartonOddelek: Navijanje | 3010 (2281) | c3R4R |
» | Kateri cooler naj vzamem? ALX800, SK7 ali 7000A AlCuOddelek: Kaj kupiti | 1342 (1175) | BaRtMaN |
» | Asus A7N8X Deluxe @ XP 2500+ BartonOddelek: Navijanje | 1464 (1018) | KrazyIvan |