Forum » Operacijski sistemi » XP Service Pack Setup error :/
XP Service Pack Setup error :/
Kovinet ::
Kaj narediš če ti napiše pri instalaciji SP2, da nimaš pravega "Product Key"-a?
Kaj je to možno da je finta v tem da ima en comp. v omrežju isto serijsko st. za xp-je? Ali preverja če maš prav kupljene winse?? Kak pa rešiš ta problem? ve keri, please? :)
Napisalo pa je "The product key used to Install Microsoft Windows may not be valid..."
Kaj je to možno da je finta v tem da ima en comp. v omrežju isto serijsko st. za xp-je? Ali preverja če maš prav kupljene winse?? Kak pa rešiš ta problem? ve keri, please? :)
Napisalo pa je "The product key used to Install Microsoft Windows may not be valid..."
- zaklenil: Skrat ()
Tiger ::
Verjetno še nisi slišal za corporate številke, to je številka, ki je dodeljena podjetjem, ki ne predvideva aktivacije in je lahko uporabljena na neskončno računalnikih.
Očitno si ti inštaliral windows xp z eno tako že blokirano številko, zato ti ne pusti inštalirat.
Namig:
Google, windows xp key changer
Očitno si ti inštaliral windows xp z eno tako že blokirano številko, zato ti ne pusti inštalirat.
Namig:
Google, windows xp key changer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tiger ()
OK, zaj sem malo gledal okoli in sem ugotovil kako spremenim product key.. torej napišem ono kodo na novo ko sem jo pri inštalaciji windowsev.
Samo še vedno ne dela, ker sem si to kodo kar zmislo.. Kaj to bi mogo neko kodo z neta dobit, katera preverjeno dela?
Ali mogoče keri ve kje to točno dobit?
Lp
Samo še vedno ne dela, ker sem si to kodo kar zmislo.. Kaj to bi mogo neko kodo z neta dobit, katera preverjeno dela?
Ali mogoče keri ve kje to točno dobit?
Lp
Na to možnost pa nisem pomislo :)
Saj sem že zelo blizu rešitve se mi zdi.. se dobijo neki key-changerji..
Saj sem že zelo blizu rešitve se mi zdi.. se dobijo neki key-changerji..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Licenčni windowsiOddelek: Operacijski sistemi | 3515 (3007) | feryz |
» | Kako inštalirati SP2 za WinXp?Oddelek: Operacijski sistemi | 1011 (896) | smetko |
» | Kje kupit Windows XP Pro in koliko stane?Oddelek: Operacijski sistemi | 4920 (3870) | bond007 |
» | Sprememba Product KeyaOddelek: Pomoč in nasveti | 1132 (1071) | M@73Y |
» | vnesti "genuine key"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1183) | PARTyZAN |