Forum » Pomoč in nasveti » quake 3-timedemo
quake 3-timedemo
einstein2 ::
mam plato tyan s1854 (čipset via apollo pro), MSi geforce2 mx in pIII 866@910 in mi v quakeu 3 napise za timedemo 88 (). ne zdi se mi realno, pa tudi frendu, ki ma eno xyzščć plato na via apollo pro in c400 ter voodooja 3 mu lih tko napise 88???? () ???
Ni lahko biti mlad!
alien-w ::
a to ti govoris o FPSjih? Ce govoris o njih, potem moras na obeh racunalnikih (svojem in prijateljevem) nastavitve izenačiti. Probaj pri obeh nastaviti na "high details" in nato primerjaj. Lahko pa da ima tvoj prijatelj nastavljen kaksen /fastsky ali kaj podobnega...
einstein2 ::
ja se mi cudno zdi, ker mam vse globine nastavljene na 32, resolucijo na 1024*768, pa na pIII 866@910 88 fps-ja??? pa itak na vseh resolucijah kaže isto!!, pr prjatlu pa tudi!
Ni lahko biti mlad!
Huey P ::
Meni tud kaže 88 FPS, man GF 256 SDR.
Tjulenj; Kje so to vklopi oziroma izklopi?
Tjulenj; Kje so to vklopi oziroma izklopi?
..::DOOM III: The Legacy::..
VASkO ::
hahahahahahahahaha
hahahahahaha, pa to ni res. ocitno sploh nisi v konzolo natipkal "timedemo 1", ampak si samo stisnil tildo(~) in potem je skoraj vedno napisano stevilo 88, ti pa si mislo, da so to FPSji? hahahahahaha
hahahahahaha, pa to ni res. ocitno sploh nisi v konzolo natipkal "timedemo 1", ampak si samo stisnil tildo(~) in potem je skoraj vedno napisano stevilo 88, ti pa si mislo, da so to FPSji? hahahahahaha
Huey P ::
VASkO;
V konzolo sem natipkal timedemo 1, timedemo 2 in cga_draw FPS1 in je zmeraj pisalo 88.
V konzolo sem natipkal timedemo 1, timedemo 2 in cga_draw FPS1 in je zmeraj pisalo 88.
..::DOOM III: The Legacy::..
Lunik ::
lej potem ko napišeš timedemo 1, moraš napisati še demo demo001. če pa hočeš fps med igranjem gledat moraš napisat cg_drawFPS 1
alien-w ::
1.)
takole:
- (pritisni tildo)
- vpiši: /timedemo 1
- pritisni enter
- vpiši: /demo demo001
- pritisni enter
- uživaj.
2.)
izklopi sinhronizacijo FPSja z refresh rateom (ce imas vklopljeno)...
takole:
- (pritisni tildo)
- vpiši: /timedemo 1
- pritisni enter
- vpiši: /demo demo001
- pritisni enter
- uživaj.
2.)
izklopi sinhronizacijo FPSja z refresh rateom (ce imas vklopljeno)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Q3A fpsOddelek: Igre | 1277 (737) | Alien123 |
» | quake 3 arenaOddelek: Igre | 1029 (941) | Huey P |
» | Kaj napisati v Q3A za FPSOddelek: Igre | 805 (738) | DeGi |
» | zajemanje zaslonskega dogajanjaOddelek: Zvok in slika | 1719 (1568) | romci |
» | timedemoOddelek: Igre | 1592 (1412) | Quickbeam |