» »

Canon Bubble Jet i560

Canon Bubble Jet i560

Loser ::

Torej riknil mi je Hp930C , sedaj pa gledam za drugimi tiskalniki in glih tegaCanona Bubble Jet i560 sm ujagu in me zanima če ga kdo ima in če je smiseln nakup ali ne ! Upam , da bo vsaj malo bolj ekonomičen kot je bil ta moj Hp .
Imel sm že dva Hp in sta me zelo razočarala kajti obem se je pokvarila elektronika.;(( Ne kupim več teh jajc;((


Mnenja dobrodošla !!
" Ad omnia parati sumus "
https://youtu.be/W-gRKjqP7IU

jabe ::

Jaz ga imam in mi ni žal niti tolarja. Zelo dober tiskalnik in zdi se mi, da tudi zelo ekonomičen, vsaj če primerjam s prejšnjim (se mi zdi, da je bil canon i320), z drugimi pa žal primerjati ne morem.

Trinitron ::

No, no... Ne splača se kritizirat cele HP firme, če ti nista všeč dva (prastara) njena modela... Novejši HP-jevi printerji že dolg časa spadajo med najbolj tehnološko razvite in splača se počakat še kakšen mesec, ker bodo na trg poslal nove modele s čisto novimi glavami. Ampak HP-je niso nikol bli in nikol ne bojo ekonomični... MAjo še celo drug rekord: najdražji za uporabo!

Zato pa so na drugi strani Canoni dost bolj ekonomični. Že to pove veliko, da majo ločene barvne kartuše za vsako barvo. Kvaliteta tiska je zadovoljiva (na navaden papir HP-ji tiskajo boljš, na poseben svetleč pa Canoni). No sicer pa so razlike v kvaliteti bolj majhne. i560 je frugač zlo dober model, če ga kupiš ne moreš dost zgrešit! Jst mam sicer eno stopnjo boljšiga i865, ki je praktično isti kt i560, samo da lahko tiska še na CD-je in ma še eno dodatno črno kartušo za slike. Pa mal lepši je na pogled:D

Alexius Heristalski ::

Imam Canona i560 in je zakon. Tiska odlično, hitro, pa še tih je. Za 30k vsekakor najboljši nakup! Sam sem ga kupil, ko je bil še 40k, ampak mi ni žal. Ločene kartuše so super stvarca, povrh tega so prozorne. Zelo uporabno, če refillaš. Edino, kar me moti, je, da se pri tiskanju kdaj pa kdaj ustavi (kot da bi premišljal), a kljub temu je najhitrejši v svojem razredu. Nimaš kaj mislit.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Loser ::

Ful ste carji , da ste napisali mnenja in zdi se mi , da ga bom kar kupu na podlagi vaših mnenj , zdi se mi tudi da je kar carsk da ima ločene kartuše , skratka hvala , cajt , da mal zamenjam firmo in glede na vaša mnenja se mi zdi da ne morem zgrešit z tem modelom .;)
" Ad omnia parati sumus "
https://youtu.be/W-gRKjqP7IU

Ribicija ::

Poačakaj še kakšen teden, ker Canon ravno pošilja nove modele. I560 bo nadomestil novi PIXMA mislim da 3000 ali 4000. Po moje se bo spačalo. Prve dobave bodo mislim da po 15 septembru.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri tiskalnik do 40000SIT?

Oddelek: Kaj kupiti
5808 (700) Roza
»

Komentarji konfiguracije racunalnika, izbira printerja

Oddelek: Kaj kupiti
141004 (864) Loki
»

Nakup tiskalnika

Oddelek: Kaj kupiti
81349 (1289) Alexius Heristalski
»

Refill za Canonove tiskalnike?

Oddelek: Kaj kupiti
272278 (1962) sandi
»

izbira tiskalnika

Oddelek: Kaj kupiti
121717 (1586) TribesMan

Več podobnih tem