Forum » Navijanje » Katera matična?
Katera matična?
Mr_Globus ::
Namen mam kupiti A64 3000+
katira matična bi se mi najbolj splačala če mislim tudi moderirano navijat proc?
katira matična bi se mi najbolj splačala če mislim tudi moderirano navijat proc?
strictom ::
na www.jae.si idipa boš najdu tam akcijo za A64 3000+ in matično Gigabyte GA.....(ne vem točno)
se splača za 60kSITov
se splača za 60kSITov
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
TribesMan ::
A64 3000+ je 50k, Gigabyte K8NS pa je 25kSIT... to je dobra kombinacija... mogoče če si na tesnem z denarjem raje vzameš A64 2800+ ki je 43kSIT... Semprona za S754 se ne splača, ker stane 40kSIT, nima 64 bitne podpore, in ima samo polovico cachea. Frekvenca 3100+ Semprona pa je 1800MHz se pravi isto kot 2800+ A64...
Gigabyte K8NS pa je pomojem precej dobra OC plata za ta denar, njena močnejša sestra (Pro) omogoče FSB do 240MHz z stock nastavitvami... razlika med Pro in navadno je samo v dodatnih SATA in Firewire... če ne rabiš glih miljon SATA priključkov je to kar dobra izbira.
Drgač ekstremno navijalska plata bi bla pa kaka Asus K8N-E Deluxe, ali MSI K8N Neo Platinum... Sam to je 40kSIT...
LP
TribesMan
Gigabyte K8NS pa je pomojem precej dobra OC plata za ta denar, njena močnejša sestra (Pro) omogoče FSB do 240MHz z stock nastavitvami... razlika med Pro in navadno je samo v dodatnih SATA in Firewire... če ne rabiš glih miljon SATA priključkov je to kar dobra izbira.
Drgač ekstremno navijalska plata bi bla pa kaka Asus K8N-E Deluxe, ali MSI K8N Neo Platinum... Sam to je 40kSIT...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
marsovcek ::
Mene tudi zanima podobna stvar. Sem pa zdaj prebrskal celo stran od Jae, pa nisem našel tiste akcije. A to ne velja več, ali jaz ne znam iskati?
Kako se pa kaj obnese Asus K8V?
Kako se pa kaj obnese Asus K8V?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik 120-150kOddelek: Kaj kupiti | 3024 (2776) | wosu |
» | upgrade plata+proc+ramOddelek: Kaj kupiti | 1415 (1237) | mtosev |
» | Kompatibilnost RAM-ov na A64 platahOddelek: Strojna oprema | 2765 (1982) | sonac |
» | AMD Sempron 3100+ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6851 (4180) | Dr_M |
» | Tako,odlocil sem se...zdaj pa rabim zadnje inf. in pomocOddelek: Kaj kupiti | 1962 (1189) | Fizikalko |