Forum » Izdelava spletišč » PHP nuke
PHP nuke
MatiZZZ ::
Ok imel sem težave z logiranjem na portal. Krivec je seveda IE...z ostalimi brskalniki ni bilo problema. To pa zato, ker ko dobiš aktivacijski E-mail in klikneš na link za potrdeitev aktivacije, ti ga (hotmail, yahoo, email, pinkponk...) odprejo vendar v njihovem oknu(tako, da je vse skupaj se vedno na npr. Hotmailu-saj veste tista bela vrstica z napisom MSN na vrhu strani)...in tako Php nuke ne prepozna accounta, ker se URL spremeni.
ZANIMA PA ME, ČE JE MOGOČE NASTAVITI PHP NUKE TAKO DA, DA SE LAHKO LOGIRAŠ BREZ TEH TRAPASTIH AKTIVACIJSKIH EMAILOV. SAMO REGISTRACIJA IN POL VPISES PODATKE IN SI NOT(TKO K RECMO PRI PHPBB FORUMIH)
Prosim, da mi kdo pomaga, ker sem zarad tega ful slabe volje!
hvala
ZANIMA PA ME, ČE JE MOGOČE NASTAVITI PHP NUKE TAKO DA, DA SE LAHKO LOGIRAŠ BREZ TEH TRAPASTIH AKTIVACIJSKIH EMAILOV. SAMO REGISTRACIJA IN POL VPISES PODATKE IN SI NOT(TKO K RECMO PRI PHPBB FORUMIH)
Prosim, da mi kdo pomaga, ker sem zarad tega ful slabe volje!
hvala
pivmik ::
Jaz ti lahko predlagam zamenjavo portala v e107.org: www.e107.org
Verjetno pa ma ta nuke nekje v nastavitvah to možnost za izklop.
Verjetno pa ma ta nuke nekje v nastavitvah to možnost za izklop.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izdelava portala - najboljša skripta?Oddelek: Izdelava spletišč | 2343 (1734) | Looooooka |
» | Php nuke mi najedaOddelek: Izdelava spletišč | 1171 (955) | Lucko |
» | php Nuke 7.0 problemi - verjetno jih bo še večOddelek: Izdelava spletišč | 1087 (953) | gregy |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3186 (2336) | gregy |
» | Web PortalOddelek: Izdelava spletišč | 1877 (1280) | atlet |