Forum » Elektrotehnika in elektronika » Napajalnik
Napajalnik
klevic ::
Lp
Imam klasicni racunalniski napajalnik (300w) kateri ima kot vecina novih tipko za vkop tako narejeno, da se racunalnik ob elektricnem mrku sam ponovno ne vklopi. Potrebno ga je fizicno ponovno vzgati.
Na serverju pa bi potreboval ravno to, da se racunalnik ponovno sam vklopi.
Na starejsih napajalnikih, kateri imajo to fukcijo (ampak so prešvoh...) sem videl da gredo do stikala tri žičke, na novejših (mojem) pa le dve.
Torej, kako lahko najlažje naredim, da se mi bo računalnik ko zopet dobi elektriko sam prižgal.
lp klemen
ps: Pa pardon za začetniško vprašanje
Imam klasicni racunalniski napajalnik (300w) kateri ima kot vecina novih tipko za vkop tako narejeno, da se racunalnik ob elektricnem mrku sam ponovno ne vklopi. Potrebno ga je fizicno ponovno vzgati.
Na serverju pa bi potreboval ravno to, da se racunalnik ponovno sam vklopi.
Na starejsih napajalnikih, kateri imajo to fukcijo (ampak so prešvoh...) sem videl da gredo do stikala tri žičke, na novejših (mojem) pa le dve.
Torej, kako lahko najlažje naredim, da se mi bo računalnik ko zopet dobi elektriko sam prižgal.
lp klemen
ps: Pa pardon za začetniško vprašanje
Dr_M ::
to je tista posoda, ki jo majo v hlevih, da zivina pije iz nje...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
kajzer ::
, lol....
klevič, to ni odvisno od napajalnika, temveč od plate. Rave povej kako plato imaš, ne napajalnik.
klevič, to ni odvisno od napajalnika, temveč od plate. Rave povej kako plato imaš, ne napajalnik.
Alexius Heristalski ::
Dr_M je povedal tako, kot je! Popolnoma se strinjam.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test Radeona X2800 XTX (R600)? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 9209 (5739) | Pesimist |
» | veliko ohisje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5087 (3343) | boštjan |
» | Napajanje dveh plat z enim PSU-jemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1244 (961) | BluPhenix |
» | vodikovo hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2562 (2161) | frenk |
» | NapajalnikOddelek: Strojna oprema | 1385 (1140) | krneki |