Forum » Programska oprema » Napačno javljena količina praznega prostora na disku (W2K)
Napačno javljena količina praznega prostora na disku (W2K)
Djuro ::
Zdravo!
Danes se mi je pojavil en čuden problem. Namreč eni od uporabnic, ki se logira v W2K mašino (domain user, precej omejen) od danes napačno javlja količino praznega prostora na D disku, če pa se logiram kot drug uporabnik dobim pravi podatek.
Kje bi tu lahko bila napaka.
Mašina je W2K sp4 z vsemi nameščenimi popravki.
Hvala!
Danes se mi je pojavil en čuden problem. Namreč eni od uporabnic, ki se logira v W2K mašino (domain user, precej omejen) od danes napačno javlja količino praznega prostora na D disku, če pa se logiram kot drug uporabnik dobim pravi podatek.
Kje bi tu lahko bila napaka.
Mašina je W2K sp4 z vsemi nameščenimi popravki.
Hvala!
Djuro ::
Jao, sem butelj. Že pred časom sem v domain group policyju nastavil quote in na to pozabil.
Thnx anyway.
Thnx anyway.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows domena prek routerjevOddelek: Omrežja in internet | 1894 (1577) | BlueRunner |
» | w2k3 klientiOddelek: Omrežja in internet | 1129 (902) | PaJo |
» | Windows 2000 server--->Win XP prijava v domenoOddelek: Operacijski sistemi | 1826 (1618) | demokedes |
» | Group Policy; kako nastavit GPO za OU?Oddelek: Operacijski sistemi | 2919 (2591) | Microsoft |
» | DNS logiranje v Windows 2000Oddelek: Operacijski sistemi | 923 (779) | JLP |