Forum » Pomoč in nasveti » računalnik dela full počasi
računalnik dela full počasi
rokkruh ::
meni mi računalnik dela full počasi. ko odprem windows task manager, mi cpu performance varira od 0-100% neprestao. sistem sem pregledal s panda platinum, samo ne pomaga. ko sklopim ročno bdss.exe varira cpu performance samo še od 0-30%. samo računalnik še zmeraj dela počasi. dostikrat mi napiše tudi erorje.
RokEc
iskra ::
Lahko prosim še napišeš konfiguracijo, programje, ki ga uporabljaš in še kake errorje ti meče? To so namreč kar pomembni podatki
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
HairyFotr ::
V googlu sm pogledov za bdss.exe, pa piše d je to Bitdefender al pa Bullguard.
Torej... če maš enga od teh dveh antivirusov spremen nastavitve, al pa ga zamenj (jest prporočam NOD32), če pa nimaš teh programov, je pa vrjetn spyware. Dj preglej komp z ad-aware, pa povej kva je najdu.
Pa povej še kar je iskra napisov, bo lažji pomagat.
Torej... če maš enga od teh dveh antivirusov spremen nastavitve, al pa ga zamenj (jest prporočam NOD32), če pa nimaš teh programov, je pa vrjetn spyware. Dj preglej komp z ad-aware, pa povej kva je najdu.
Pa povej še kar je iskra napisov, bo lažji pomagat.
Slowenc ::
In kakšne errorje ti napiše? Ima kdo kristalno kroglo za posodit, da bomo gruntal kakšne probleme ima.
Drugač pa format c:
Drugač pa format c:
Skiny gate.
rokkruh ::
sm narobe napisu. programi se mi kr nehajo odzivat, ne erorje sory! ad-aware mi je dobil in odstranil 7 stvari. hvala
iskra ::
In v katerih windowsih se ti to dogaja ter na kakšni konfiguraciji računalnika?
Ajow! 5 metru drow ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave Firefox-omOddelek: Pomoč in nasveti | 2133 (2006) | mikes |
» | 2 problema- bitdefender, kalonline ne znam ju rešiti samOddelek: Pomoč in nasveti | 1097 (995) | norc |
» | Samodejno resetiranje racunalnika? :))Oddelek: Pomoč in nasveti | 901 (837) | Goldee |
» | Kateri antivirus ? (z najmanj obremenjevanja CPU-ja)Oddelek: Kaj kupiti | 3474 (2652) | somebody16 |
» | počasnejše delovanje pcjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2083 (1708) | jastreb |