Forum » Izdelava spletišč » Zakaj pobarva link v barvo, katere nisem izbral ?
Zakaj pobarva link v barvo, katere nisem izbral ?
JOKER ::
Glejte:
V DW delam eno stran. Naredil sem par linkov, ampak izbral sem recimo rdečo barvo pisave in ko na določeno besedo dam povezavo se mi potem ko pogledam v predogledu pobarva drugače. V Page Properties sem označil "nikoli podčrtano" .. itd.
Tudi barve sem nastavil na mojo barvo v tem primeru rdečo, ampak vseeno je potem v predogledu drugačna. Zakaj ??
Kako rešiti to zadevo ? V čem je catch ?
Hvala vnaprej in lep pozdrav.
V DW delam eno stran. Naredil sem par linkov, ampak izbral sem recimo rdečo barvo pisave in ko na določeno besedo dam povezavo se mi potem ko pogledam v predogledu pobarva drugače. V Page Properties sem označil "nikoli podčrtano" .. itd.
Tudi barve sem nastavil na mojo barvo v tem primeru rdečo, ampak vseeno je potem v predogledu drugačna. Zakaj ??
Kako rešiti to zadevo ? V čem je catch ?
Hvala vnaprej in lep pozdrav.
dodaj css style.
desno v orodjarni - files - new css - odpre se okno, klikni this document only - pod type vnesi barve in oblike po zelji :)
desno v orodjarni - files - new css - odpre se okno, klikni this document only - pod type vnesi barve in oblike po zelji :)
JOKER ::
Hvala garg. Mater sem se na matral preden sem to našel .
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP - težavaOddelek: Programiranje | 1421 (893) | BK5 |
» | [CSS] HTML5, CSS3 + IE8Oddelek: Izdelava spletišč | 2796 (2582) | nuclear |
» | Dreamweaver in tabelaOddelek: Izdelava spletišč | 1380 (1267) | veteran |
» | spletna stran, problemOddelek: Izdelava spletišč | 1692 (1154) | mte |
» | "spreminjujoče se" hiperpovezaveOddelek: Izdelava spletišč | 1031 (933) | overlord_tm |