Forum » Pomoč in nasveti » Koda telefona mobilnega
Koda telefona mobilnega
Dodgeviper ::
Kolegica ima neko nokio, in je imela vtipkano kodo telefona, katero je pozabila?
In sedaj ko je nekaj zabluzila jo rabi.
Zanima me če obstaja kak hard reset gsm-a, da povrne vse na tovarniško?, ker brez kode nemore nič.
Lp
In sedaj ko je nekaj zabluzila jo rabi.
Zanima me če obstaja kak hard reset gsm-a, da povrne vse na tovarniško?, ker brez kode nemore nič.
Lp
menson ::
pejt na boušaka pa reč enmu k odkodira gsm, če ti lahk najde pin. sam te bo koštal 1000sit
KGB ::
Ej če mojga ni znal serviser odklent, pol se tud tega ne da poskus z novim sotverjem.
Sam če mi pogledamo bolj natančno vidmo da je bil telefon lahko tud ukraden, ker je zakodiran pa preprodajalec ne more prodat naprej in nato po raznih forumih sprašuje kako odkodirat telefon. Za rezervne dele ga mej.
Sam če mi pogledamo bolj natančno vidmo da je bil telefon lahko tud ukraden, ker je zakodiran pa preprodajalec ne more prodat naprej in nato po raznih forumih sprašuje kako odkodirat telefon. Za rezervne dele ga mej.
RUSKA MAFIJA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41090 (19210) | Jazzie |
» | Odkodiranje Sony Ericssona?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6646 (5706) | Saso_C |
» | Okodiranje mobitelovOddelek: Mobilne tehnologije | 1241 (1142) | jperc21 |
» | Kako izslediti računalnik na internetu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12792 (6753) | bluefish |
» | SiMobilOddelek: Loža | 1350 (1203) | Phoebus |