Forum » Omrežja in internet » Črvi - programi za odstranitev
Črvi - programi za odstranitev
DoloresJane ::
Sicer imam nameščen Norton Antivirus, vendar se mi je v winupdate.exe uspel zarediti črv. Zanima me, kateri so najučinkovitejši programi za odstranitev te zalege.
Poskusila sem že s pipsom, pa ne deluje.
Hvala za pomoč.
P.S. nisem želela odpreti nove teme v Pomoč in nasveti, vendar če moderator sklepa, da bolj sodi tja, naj temo premakne.
Poskusila sem že s pipsom, pa ne deluje.
Hvala za pomoč.
P.S. nisem želela odpreti nove teme v Pomoč in nasveti, vendar če moderator sklepa, da bolj sodi tja, naj temo premakne.
LoneWolf ::
Verjetno gre za Backdoor.Rado trojanca.
Glede na to, da uporabljas Norton Antivirus - tule je poln opis zalege vkljucno z navodili za odstranitev z NAV.
Glede na to, da uporabljas Norton Antivirus - tule je poln opis zalege vkljucno z navodili za odstranitev z NAV.
Keyser Soze ::
Lahko poizkusiš z kakšnim drugim AV programom.
Mislim, da je dotičnega meni odstranil NOD32 nisem pa 100%. Probat ni greh. Mene ta program še ni razočaral.
Mislim, da je dotičnega meni odstranil NOD32 nisem pa 100%. Probat ni greh. Mene ta program še ni razočaral.
DoloresJane ::
Sem že našla svojega. bom poskusila s tem, kar predlaga tista web stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: DoloresJane ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zla programska oprema tudi na macihOddelek: Novice / Varnost | 11293 (9240) | bluefish |
» | 100%Cpe + ostaloOddelek: Pomoč in nasveti | 2136 (1806) | postar_si |
» | Volja.net širi viruse!?Oddelek: Omrežja in internet | 1499 (1410) | Bakunin |
» | Trojanski KonjOddelek: Pomoč in nasveti | 1948 (1734) | matic35 |
» | Virus - problem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (927) | BaRtMaN |