Forum » Programiranje » Več ne vem naprej!
Več ne vem naprej!
mov ax 0x7c0 ::
Alo!
približno ob polnoči sem na netu začel iskati kak pameten primer, iz katerega bi bilo razvidno, kako določiti tab kontrolo, kot kontrolo dialog template-a v pomnilniku. Vem dodati peddefinirane kontrole, kako pa se dodajo common kontrole? Vem, lahko bi naredil dialog kar v editorju. Ampak mi funkcionalnost aplikacije tega ne dopušča.
Prosim, če kateri ima s tem izkušnje, če mi lahko kako pomaga?
lp
približno ob polnoči sem na netu začel iskati kak pameten primer, iz katerega bi bilo razvidno, kako določiti tab kontrolo, kot kontrolo dialog template-a v pomnilniku. Vem dodati peddefinirane kontrole, kako pa se dodajo common kontrole? Vem, lahko bi naredil dialog kar v editorju. Ampak mi funkcionalnost aplikacije tega ne dopušča.
Prosim, če kateri ima s tem izkušnje, če mi lahko kako pomaga?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Umetnost prepira in stopnjevanja agresijeOddelek: Loža | 3762 (2934) | Baltazar-x |
» | [c#] Win Forms osveževanje statusa kotrolOddelek: Programiranje | 887 (849) | zhigatsey |
» | Freeware ali opensource program za katalogiziranje raznih filmovOddelek: Programska oprema | 1511 (1302) | veteran |
» | [c++] wxWidgets sizerji problem oz. težavaOddelek: Programiranje | 1063 (927) | zhigatsey |
» | MapDialogRectOddelek: Programiranje | 876 (813) | Vesoljc |