Forum » Pomoč in nasveti » Praska na monitorju
Praska na monitorju
Moonman ::
Iz roke mi je zdrsel(nimam pojma kako iz zakaj) napajalnik in se lepo podričal po celi levi strani zaslona.
Nastala je ena globlja praska in cel ris tanjše.
A bi se lahko s čim ta tanjša praska zabrisala, zapolirala ....
Z idejami na plan.
Hvala!
lp
Nastala je ena globlja praska in cel ris tanjše.
A bi se lahko s čim ta tanjša praska zabrisala, zapolirala ....
Z idejami na plan.
Hvala!
lp
matvoz ::
kolker sem jaz razumel, jo imas na ekranu ane?
obstajajo razne polir paste.. drugace pa.. kak urar bo to bolj vedel.. tam so mi namrec spolirali par grdih prask z ure.. pa se nic ne vidi, da bi kaj bilo..
svoj cas je bilo tudi v konradu nekaj za take stvari.. okoli 1k sit, ce se ne motim.. samo ne vem, ce se obstaja..
vso sreco pri poliranju
obstajajo razne polir paste.. drugace pa.. kak urar bo to bolj vedel.. tam so mi namrec spolirali par grdih prask z ure.. pa se nic ne vidi, da bi kaj bilo..
svoj cas je bilo tudi v konradu nekaj za take stvari.. okoli 1k sit, ce se ne motim.. samo ne vem, ce se obstaja..
vso sreco pri poliranju
Tomay ::
Jaz imam nekaj prask na steklu monitorja, sem vozil monitor v prtljažniku z nekaj drugimi stvarmi.
Voodoo 4Ever
Tomay ::
Je neka varianta s katero popravljajo počena avtomobilska stekla, ampak tu gre za razpoke. Mogoče obstaja kaka varianta. Pozanimaj se na kakem avto servisu.
Voodoo 4Ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje popravijo spraskan DVD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3733 (1505) | filip007 |
» | So zaščitna stekla smiselna?Oddelek: Mobilne tehnologije | 12889 (11443) | tomaz- |
» | Gumbne baterije - katera trgovina?Oddelek: Kaj kupiti | 2104 (1661) | Mare2 |
» | Kako odpraviti praske na šipci ročne ureOddelek: Loža | 7745 (7004) | WarpedGone |
» | Čudna PRASKA na ekranu !!!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4396 (3246) | Michaelosz |