Forum » Izdelava spletišč » Photoshop table
Photoshop table
Defero ::
Oj
Jaz sem po netu iskal kak bi se naredila v photoshopu tabela. Oz da si jo sam prirediš ker tista ki se nahaja tam med znaki je malo smešna. In sprašujem če ve kdo kje je v photoshpu jaz ne najdem pa sem iskal!
Hvala!!
Jaz sem po netu iskal kak bi se naredila v photoshopu tabela. Oz da si jo sam prirediš ker tista ki se nahaja tam med znaki je malo smešna. In sprašujem če ve kdo kje je v photoshpu jaz ne najdem pa sem iskal!
Hvala!!
Iztok Smolic ::
To mislis orodje "slice tool" ?
Res ne vem kaj je z njim narobe, itak se ne splaca PS uporabljat da bi imel tako nastavlnejo celo stran ...
Ti naredis grafiko in z slice toolom izberes elemte in jih imenujes in gres "safe for web". Ko pa delas html pa raje na roko naredis tabele in vstavljas elemnte notri (slike , background ...)
Res ne vem kaj je z njim narobe, itak se ne splaca PS uporabljat da bi imel tako nastavlnejo celo stran ...
Ti naredis grafiko in z slice toolom izberes elemte in jih imenujes in gres "safe for web". Ko pa delas html pa raje na roko naredis tabele in vstavljas elemnte notri (slike , background ...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | portfolioOddelek: Izdelava spletišč | 2807 (2434) | Vice |
» | CS3Oddelek: Izdelava spletišč | 785 (785) | opeter |
» | ocente pageOddelek: Izdelava spletišč | 1144 (863) | Wox |
» | HTML - tabele - PROBLEM!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 1463 (1206) | IceBreakr |
» | spletna stran v photoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 2230 (1721) | CaqKa |