Forum » Programiranje » ASP - ne morem skriti selecta pod layer
ASP - ne morem skriti selecta pod layer
IR Babun ::
Na delu z layerji sem naletel na težavo, in sicer selecta ne morem skriti pod layer.
Selecta ne smem v celoti skriti, saj ga layer ne prekrije vedno v celoti.
Poskusil sem ze tudi z iframe-i, ki lepo prekrije select, vendar ga nemorem zapreti oz. skriti znotraj framea.
Če kdo ve kako postaviti layer cez select ali kako skriti iframe znotraj (samega sebe), bi bil zelo vesel ce bi mi povedal.
Selecta ne smem v celoti skriti, saj ga layer ne prekrije vedno v celoti.
Poskusil sem ze tudi z iframe-i, ki lepo prekrije select, vendar ga nemorem zapreti oz. skriti znotraj framea.
Če kdo ve kako postaviti layer cez select ali kako skriti iframe znotraj (samega sebe), bi bil zelo vesel ce bi mi povedal.
SCREW THE GOVERNMENT
Taras_Bulba ::
http://migoicons.tripod.com/
tole poglej, pa mal preuredi. to je znana napaka IE, če pravilno razumem kaj hočeš.
tole poglej, pa mal preuredi. to je znana napaka IE, če pravilno razumem kaj hočeš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TSQL rekurzivnoOddelek: Programiranje | 904 (643) | hamez66 |
» | MYsql: Error: Incorrect decimal value: '' for column '' at row -1Oddelek: Programiranje | 625 (550) | Vazelin |
» | [Mysql]počasen rand in rešitveOddelek: Izdelava spletišč | 1321 (1078) | Tody |
» | Uvoz textaOddelek: Izdelava spletišč | 909 (817) | daylight |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1815 (1526) | TheHijacker |