Forum » Igre » Tankovske simulacije
Tankovske simulacije
thundercat ::
Zanima me če pozna kdo kako novejšo igro staro leto ali manj na omenjeno temo. tankovske bitke-simulacije. Strategij je kr nekaj. zanima me kaj v stilu Armored Fist 3
ru7 ::
Hmm, igraj IL-2 Sturmovik pa jih boš lahko klatu , za kako simulacijo mi pa ne pade na pamet.
jamiroq ::
probaj Steel Beasts, demo dobiš na Gamers Hell, iirc; kolikor sem bral naj bi bila najboljša tankovska simulacija (simulira M1A1 ter Leoparda 2A4)...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jamiroq ()
Xplicit ::
sej je bila ena mislm da M1A1 abrams od iste firme k je nardila deltaforce (se ne spomnm kaj je ze, neki na l....)
pa je blo dost dobr narjen za tiste cajte...
mislm da je letnik 99
pa je blo dost dobr narjen za tiste cajte...
mislm da je letnik 99
jamiroq ::
Sem izvedel še za eno (sicer prihajajočo) simulacijo: T-72: Balkans in Fire.
Screenshoti so tukaj, demo pa lahko poberete s te strani.
Demo je precej obsežen, tako po dolžini - ~500MB -, kot po količini misij in vozil (na voljo so T-34, T-55 in T-72).
(prvi mirror ne dela, kolikor razumem moraš bit uporabnik njihovega dial-up dostopa oz. imet neka gesla...)
je pa en problem: demo je v ruščini, poleg tega je verjetno potrebno imet kakšno podporo za cirilico inštalirano, saj so namesto precej teksta samo vprašaji, vsaj pri meni...
Screenshoti so tukaj, demo pa lahko poberete s te strani.
Demo je precej obsežen, tako po dolžini - ~500MB -, kot po količini misij in vozil (na voljo so T-34, T-55 in T-72).
(prvi mirror ne dela, kolikor razumem moraš bit uporabnik njihovega dial-up dostopa oz. imet neka gesla...)
je pa en problem: demo je v ruščini, poleg tega je verjetno potrebno imet kakšno podporo za cirilico inštalirano, saj so namesto precej teksta samo vprašaji, vsaj pri meni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | igre na slovenskemOddelek: Igre | 2412 (928) | Zmajc |
» | Operation Flashpoint 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5560 (4362) | laught |
» | Ugani igro! (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 32482 (18879) | opeter |
» | LOMAC - Lock On Modern Air CombatOddelek: Igre | 2930 (2379) | mohha53 |
» | Fly igreOddelek: Igre | 2491 (2149) | San |