Forum » Operacijski sistemi » Kako skriti particijo
Kako skriti particijo
pacman ::
Windows XP SP2
Disk 80 GB
512 MB Ram
Torej, imam tri particije na disku (50 GB, 22 GB, 3 GB). Tretjo (3 GB) sem ustvaril predvsem zaradi fragmentacije. Gor je samo paging file in temporary Internet Files. Sedaj bi pa rad skril ta disk, da nebi bil več viden v mojem računalniku .
Prosim če kdo mogoče ve kako?
Lp
Disk 80 GB
512 MB Ram
Torej, imam tri particije na disku (50 GB, 22 GB, 3 GB). Tretjo (3 GB) sem ustvaril predvsem zaradi fragmentacije. Gor je samo paging file in temporary Internet Files. Sedaj bi pa rad skril ta disk, da nebi bil več viden v mojem računalniku .
Prosim če kdo mogoče ve kako?
Lp
- spremenil: pacman ()
tec ::
v tweakui-ju lahko skrijes katerikoli pogon hoces.
Sicer bi bil pa pravi naslov, kako skriti particijo. Ker diske se ne da skrit, razen da jih disejblas v sistemu.
Sicer bi bil pa pravi naslov, kako skriti particijo. Ker diske se ne da skrit, razen da jih disejblas v sistemu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tec ()
ja maš prav moja napaka, no pa sej veš kaj sm mislu
Dober nasvet sem čist pozabil na "tweakui" , sam bi rajš to nekako rešil brez dodatnih programčkov, ampak če ne bo druge rešitve pa bo to tudi OK.
Lp
Dober nasvet sem čist pozabil na "tweakui" , sam bi rajš to nekako rešil brez dodatnih programčkov, ampak če ne bo druge rešitve pa bo to tudi OK.
Lp
Hvala Saša
Točno to sem iskal. Je pa hec da sem že iskal po gpedit.msc ampak sem spregledal zadevo, tako da se zahvaljujem za pomoč.
Lp
Točno to sem iskal. Je pa hec da sem že iskal po gpedit.msc ampak sem spregledal zadevo, tako da se zahvaljujem za pomoč.
Lp
pivmik ::
To z GPEdit je po moje ista stvar kot TweakUI.
LAhko pa z My Computer, Manage, Storage, Disk management
odmountaš z določene črke in mountaš particijo v eno mapo, recimo v windows mapo.
odmountaš z določene črke in mountaš particijo v eno mapo, recimo v windows mapo.
LP, Gregor GRE^
Ja tole mi je poznano...
Lp
lopov ::
LAhko pa z My Computer, Manage, Storage, Disk management odmountaš z dolocene crke in mountaš particijo v eno mapo, recimo v windows mapo.
Fino pride v primeru da imas FTP in podatke razsute po vecih diskih/particijah -- kadarkoli mountas ze mountano particijo pod drugo crko v datoteko.
One big happy familly
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zaznavanjem diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (953) | robobobo |
» | DISKOddelek: Strojna oprema | 891 (764) | gruntfürmich |
» | Prepoznava diskaOddelek: Strojna oprema | 806 (775) | dlicen |
» | Usposobitev Linuxa na prenosnikuOddelek: Operacijski sistemi | 987 (825) | tecumseh |
» | [ Linux ] [ SuSE ] Problem z zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 1574 (1036) | omega_pet |