Forum » Programiranje » Težava v PHP-ju
Težava v PHP-ju
hudicek7 ::
Sem začetnik v programiranju in me zanima ,kaj je narobe v tej kodi, da mi noče shranjevat datotek?
if($userfile) {
if (copy($userfile, "./temp/".$applicant)) {
echo("Vaša datoteka se je uspešno prenesla. Hvala za sodelovanje!");}
else {
echo("Vaše dateteke ni bilo moč prenesti. Vseeno bomo vašo prijavo obravnavali v nadaljnjem postopku.");}
}
else {
echo("
Niste pripeli nobene datoteke. Vseeno bomo vašo prijavo obravnavali v nadaljnjem postopku.");
}
Odgovor se vedno glasi:
copy(./temp/gegfe): failed to open stream: Permission denied in c:\inetpub\wwwroot\jobapp_action.php on line 67.
gegfe je v tem primeru ime osebe, ki je pač izpolnila ta obrazec.
Ta direktorij drugače nimam zaščiten pred pisanjem.
Hvala za odgovore!
if($userfile) {
if (copy($userfile, "./temp/".$applicant)) {
echo("Vaša datoteka se je uspešno prenesla. Hvala za sodelovanje!");}
else {
echo("Vaše dateteke ni bilo moč prenesti. Vseeno bomo vašo prijavo obravnavali v nadaljnjem postopku.");}
}
else {
echo("
Niste pripeli nobene datoteke. Vseeno bomo vašo prijavo obravnavali v nadaljnjem postopku.");
}
Odgovor se vedno glasi:
copy(./temp/gegfe): failed to open stream: Permission denied in c:\inetpub\wwwroot\jobapp_action.php on line 67.
gegfe je v tem primeru ime osebe, ki je pač izpolnila ta obrazec.
Ta direktorij drugače nimam zaščiten pred pisanjem.
Hvala za odgovore!
hudicek7 ::
Uh lažem, ciljni direktorij je namenjen samo za branje. Ampak zakaj to? Tudi če to odstranim, nič ne pomaga, kajti takoj se spet pojavi kljukica ob Samo za branje.
Trubadur ::
chmodaj na 0666
chmod(pot_do_fajla, 0666);
Poglej si manual za dodatne informacije
chmod(pot_do_fajla, 0666);
Poglej si manual za dodatne informacije
Berite Thomasa!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | program za pomoč pri tiskanju 200+pdf dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 2282 (1334) | HotBurek |
» | [Bash] Preverjanje legalnosti potiOddelek: Programiranje | 1446 (1073) | piki12 |
» | nekaj enostavnega za vsakdanjo rabo...Oddelek: Programiranje | 1983 (1500) | milan0 |
» | [Bash] - težave z IF stavkiOddelek: Programiranje | 2160 (2059) | R33D3M33R |
» | File permission error v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 1366 (1258) | rc-car |