» »

adsl in ip

adsl in ip

boss-tech ::

jst sm dobu adsl in me zanima kok je tu z IPjem? a je statičen?

Ibex ::

Zdaj maš dinamičnega.

Lex ::

nop, privzeto je dinamičn. lah pa zaprosiš za statiko pa ti jo bodo dodelil.

Dragi ::

tako je, na privzeto je tvoj adsl nastavljen na dinamični( 24h spreminjajoči)ip naslov, če pa želiš, pa lahko pokličeš svojega adsl ponudnika in rečeš, naj ti nastavijo na statičnega, saj je namreč zastonj.
če si bolj kaaza človek, ti priporočam statičnega, saj ti pri tem ne prekine povezave vsakih 24h, če pa imaš raje varnost pa obdrži dinamičnega, saj se ti ip spremeni na vsakih 24h (ob polnoči mislim da).

hvala

na siolovih servisnih straneh naj bi bil nekje obrazec za pridobitev statičnega ipja! a slučajno kdo ve kje je, k jst ga ne najdem!

Vesoljc ::

prvi link pod e-dokumenti...

lahko pa si omislis tudi tole!
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

blblb ::

in ne Muky IP se ti ne spremeni ob polnoci ampak 24h od casa ko si se povezal. Sicer so pa nekateri pravili da se jim povezava ni prekinila tudi po par dni.

Dragi ::

in ne Muky IP se ti ne spremeni ob polnoci ampak 24h od casa ko si se povezal. Sicer so pa nekateri pravili da se jim povezava ni prekinila tudi po par dni.

Meni so tudi pravili, da se jim je povezava prekinila ob polnoči, zdej pa nevem, jst zaenkrat še imam adsl ( bo ta mesec)ampak dial-up, zato ne morem še rečt, samo tako sm slišou, zdej pa so me lahko uni nalagal, al pa niso vedl točno, pa so nekej blekelni vn

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wrt45GL static client lease

Oddelek: Omrežja in internet
8958 (811) BaToCarx
»

Prekinjanje ADSL povezave

91963 (1641) cajac
»

ADSL, SiOL - deluje brez 24 urne prekinitve ?!?

452342 (1288) BaRtMaN
»

ADSLjaši hočemo statičen IP!

161742 (1306) chucki
»

nujna ADSL vprašanja

211553 (1083) hatch

Več podobnih tem