Forum » Omrežja in internet » adsl in ip
adsl in ip
Dragi ::
tako je, na privzeto je tvoj adsl nastavljen na dinamični( 24h spreminjajoči)ip naslov, če pa želiš, pa lahko pokličeš svojega adsl ponudnika in rečeš, naj ti nastavijo na statičnega, saj je namreč zastonj.
če si bolj kaaza človek, ti priporočam statičnega, saj ti pri tem ne prekine povezave vsakih 24h, če pa imaš raje varnost pa obdrži dinamičnega, saj se ti ip spremeni na vsakih 24h (ob polnoči mislim da).
če si bolj kaaza človek, ti priporočam statičnega, saj ti pri tem ne prekine povezave vsakih 24h, če pa imaš raje varnost pa obdrži dinamičnega, saj se ti ip spremeni na vsakih 24h (ob polnoči mislim da).
boss-tech ::
na siolovih servisnih straneh naj bi bil nekje obrazec za pridobitev statičnega ipja! a slučajno kdo ve kje je, k jst ga ne najdem!
blblb ::
in ne Muky IP se ti ne spremeni ob polnoci ampak 24h od casa ko si se povezal. Sicer so pa nekateri pravili da se jim povezava ni prekinila tudi po par dni.
Dragi ::
in ne Muky IP se ti ne spremeni ob polnoci ampak 24h od casa ko si se povezal. Sicer so pa nekateri pravili da se jim povezava ni prekinila tudi po par dni.
Meni so tudi pravili, da se jim je povezava prekinila ob polnoči, zdej pa nevem, jst zaenkrat še imam adsl ( bo ta mesec)ampak dial-up, zato ne morem še rečt, samo tako sm slišou, zdej pa so me lahko uni nalagal, al pa niso vedl točno, pa so nekej blekelni vn
Meni so tudi pravili, da se jim je povezava prekinila ob polnoči, zdej pa nevem, jst zaenkrat še imam adsl ( bo ta mesec)ampak dial-up, zato ne morem še rečt, samo tako sm slišou, zdej pa so me lahko uni nalagal, al pa niso vedl točno, pa so nekej blekelni vn
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wrt45GL static client leaseOddelek: Omrežja in internet | 958 (811) | BaToCarx |
» | Prekinjanje ADSL povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1963 (1641) | cajac |
» | ADSL, SiOL - deluje brez 24 urne prekinitve ?!?Oddelek: Omrežja in internet | 2342 (1288) | BaRtMaN |
» | ADSLjaši hočemo statičen IP!Oddelek: Omrežja in internet | 1742 (1306) | chucki |
» | nujna ADSL vprašanjaOddelek: Omrežja in internet | 1553 (1083) | hatch |