Forum » Strojna oprema » usb podaljški
usb podaljški
ThinMan ::
Zanima me kje se da dobiti USB 2.0 podaljšek cca, 2metra. Povsod ko vprašam povejo da trenutni USB podaljški delajo z USB 2.0 ampak samo na 1.1 . To pa ni to.
Torej ?
LP,
FLADÉ
Torej ?
LP,
FLADÉ
ThinMan ::
Ja kaj pol ?
Grem v štacuno in vzamem samo USB podaljšek in ga priklopim na USB2.0 kabel (se pravi ga podaljšam za cca 2m) in mora delat zadeva na 2.0 ? Ali moram kupit podaljšek ki podpira 2.0 ?
Drgač pa to govori uvoznik podaljškov (ne bi sedaj imena ampak poznavalci verjetno vedo...)
CooL
LP,
FLADÉ
Grem v štacuno in vzamem samo USB podaljšek in ga priklopim na USB2.0 kabel (se pravi ga podaljšam za cca 2m) in mora delat zadeva na 2.0 ? Ali moram kupit podaljšek ki podpira 2.0 ?
Drgač pa to govori uvoznik podaljškov (ne bi sedaj imena ampak poznavalci verjetno vedo...)
CooL
LP,
FLADÉ
sash ::
Nekako tako sem jaz naredo, le da sem jaz kupu 1.8m podaljšekza 600 sit, ker je pač bil edini ki je bil na razpolago in na njega naveso zunanji disk, ki dela z povsem enako hitrostjo kot z orginal kablom ki je bil zraven.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB podaljšekOddelek: Kaj kupiti | 1500 (1318) | Han |
» | Izkušnje z USB 3.0 podaljškiOddelek: Pomoč in nasveti | 2948 (2072) | Han |
» | Kje dobiti usb razdelilec?Oddelek: Kaj kupiti | 4217 (2504) | SimplTech |
» | USB 3.0 hubi že kmaluOddelek: Novice / Matične plošče | 3804 (2986) | MrStein |
» | USB DISKIOddelek: Kaj kupiti | 1963 (1364) | hakul |