» »

uprava igrisc

uprava igrisc

Binji ::

No mogoce sm mal nejasno napisal naslov sam situacija je taka..danes sm v javnem sportnem parku igral kosarko in ko sm zabil se je za mano sesula se tabla. Problem je bil ker so obroci zasvasani skupaj in se tabla sesuje ze ne pri tako veliki sili. "Sefe" igrisca je sicer rekel da itak nimam kej placat skode ker je igrisce javno in so table itak slabe, sam da nej vseeno pridem mal se jutri do upravitelja da me mal "vidi". Sej v bistvi mu verjamem da ne bo nc tazga sam bi blo vseeno fajn ce bi mal vedu kako je s tem ce slucajno jutri "pozabijo" da so mi kdaj to rekli.

Je pa to ze 2. sesuta tabla v 2 dneh..tistga vceraj so morali peljati na urgenco ker je potem se padel na tisto steklo..jst sm jo na sreco odnesel sam z dvema ranicama.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Ales ::

Eh, nič ne bo vse skupaj, po moje, kaj ti pa lahko naredi?

Verjetno ti bo rekel nekaj v smislu da se malo skuliraj pri bodočih akrobacijah... Če ti bodo pa čisto resno težili pa bi jaz rekel, naj me kar tožijo za škodo. Pol pa pripomni, kako je z njihovim vzdrževanjem in zagotavljanjem varnosti na igrišču... Sploh če je en prej končal na urgenci. Končno bi verjetno lahko trdil, da je zabijanje normalni del igre in da nisi uporabil neobičajno velike sile, si se pa zaradi neustrezne opreme igrišča poškodoval. Če si se pa za pol ure obesu gor, dokler pametnejši ne popusti, pol pa... >:D :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ales ()

MadMicka ::

Če je tko, kokr si povedal, pol nisi nič dolžan plačati. Namreč nisi ti kriv, če se pri normalni uporabi, tj. igranju basketa razbije basket tabla.

Binji ::

Aha kul pol:)
Se nism nic obesal gor, edino udaril sem po obrocu. Sej zdej so mende pogruntali da je blo nepravilno montirano. Pa se koncno so dali pregibne obroce gor8-)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaje za odriv ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6421118 (10354) STU-III
»

Policija - kazen (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
20134355 (27522) St235
»