Forum » Operacijski sistemi » Prijava v XP-je
Prijava v XP-je
Caniggia ::
Zdrava.
Posnel sem si neke varnostne popravke na Xp-je, pa mi je samodejno spremenilo način prijave v xp-je. Sedaj ko računalnik vklopim se mi pred vsotom v xp-je pojavi to tečno okence s mojo slikico in imeni uporabnikov. Ista zadeva se mi pojavi, ko nekaj časa ne delam s rač.
Kje lahko zadev spremenim, da ko vklopim rač. se xp-ji poženejo brez vmesnih klikanj.
hvala.
Posnel sem si neke varnostne popravke na Xp-je, pa mi je samodejno spremenilo način prijave v xp-je. Sedaj ko računalnik vklopim se mi pred vsotom v xp-je pojavi to tečno okence s mojo slikico in imeni uporabnikov. Ista zadeva se mi pojavi, ko nekaj časa ne delam s rač.
Kje lahko zadev spremenim, da ko vklopim rač. se xp-ji poženejo brez vmesnih klikanj.
hvala.
Celeborn ::
Probej
Control Panel/User Accounts/Change the way users log on or off/Use welcome screen
izklopt.
Ne zagotavljam nič.
Control Panel/User Accounts/Change the way users log on or off/Use welcome screen
izklopt.
Ne zagotavljam nič.
pviran3 ::
Zadeva se reši tule:
Start -> Nadzorna plošča -> Možnosti porabe -> Dodatno -> Ob prihodu iz stanja pripravljenosti zahtevaj geslo
Za to se zahval gizmo_x u, ker mi je to povedu!!
Start -> Nadzorna plošča -> Možnosti porabe -> Dodatno -> Ob prihodu iz stanja pripravljenosti zahtevaj geslo
Za to se zahval gizmo_x u, ker mi je to povedu!!
White666 ::
Jest imam oboje izklopleno pa mi še vedno teži z log-on. A mogoče kdo ve kako bi to izklopil?
Če spremenim
mi spremeni edino izgled. V enem primeru samo kliknem z miško na userja v drogem pasprašuje za geslo.
Če spremenim
mi spremeni edino izgled. V enem primeru samo kliknem z miško na userja v drogem pasprašuje za geslo.
ibrznik ::
Poizkusi z start - run - control userpasswords2 - uporabniki morajo vnesti uporabniško ime in geslo če želijo uporabljat ita računalnik ( tu spredaj ne sme biti kljukice ) - ob ponovnem zagonu bi moralo biti boljše
"Be nice to everybody on your way up.
You might meet them on the way DOWN"
You might meet them on the way DOWN"
Zdej se mi je pa zgodilo to, da me ob zagonu noče več prijavit kot Administratorja.
Logiram se lahko edino kot :Owner (debugging user)
(passworda pa nisem nastavil za nobenega uporabnika)
A se mogoče komu sanja zakaj + kako bi se lahko prijavljal kot administrator?
Logiram se lahko edino kot :Owner (debugging user)
(passworda pa nisem nastavil za nobenega uporabnika)
A se mogoče komu sanja zakaj + kako bi se lahko prijavljal kot administrator?
Aja še dodam : imam WINDOWS XP HOME
Ugotovil sem da se lahko prijavim kot administrator samo v safe mode. (uspešno)
če dam normalen start pa samo kot (guest).
Ali je to normalno? V bistvu me zdej moti ker mi piše da se določeni programi ne bodo namestili pravilno ipd. Plus veliko funkcij ni več.
Prosim za pomoč.
Ugotovil sem da se lahko prijavim kot administrator samo v safe mode. (uspešno)
če dam normalen start pa samo kot (guest).
Ali je to normalno? V bistvu me zdej moti ker mi piše da se določeni programi ne bodo namestili pravilno ipd. Plus veliko funkcij ni več.
Prosim za pomoč.
Našel ! prijavi se v safe mode kot administrator ter dodelil iste pravice Owner accountu.
Mislim sam tile "varnostni" popravki so pa eno sranje. Kar enostavno mi je spremenilo account iz Administrator v vek Debugging account. jao xp.
Mislim sam tile "varnostni" popravki so pa eno sranje. Kar enostavno mi je spremenilo account iz Administrator v vek Debugging account. jao xp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje je "administrator" ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1614 (1614) | detroit |
» | win. XPOddelek: Operacijski sistemi | 1270 (1174) | Lith |
» | Videz pri zagonu in zaustavitvi XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1036 (839) | nicjasno |
» | Izginil standardni zagon? !!Oddelek: Operacijski sistemi | 1241 (1133) | CaqKa |
» | Nekaj glede prijavljanja v WinXP...Oddelek: Programska oprema | 1044 (929) | ABX |