Forum » Pomoč in nasveti » resen problem z WinXP
resen problem z WinXP
xstyl ::
Danes vklopi računalnik, nato se prijavim (zagon sumljivo dolgo poteka) in mi napise naslednje sporočilo:
WTF?!!?! Ignoriram to, potem pa vidim, da je vse ponastavljeno. VSE! V moji dokumenti ni ničesar več, namizje: samo koš je gor, daruga nič, čeprav sm mel prej vsaj 10 ilkon.
OK, vse spravim v povratno stanje. Toda, ko se povovno prijavim v sistem, spet ista pesem!!! Aja, pa mail in internet je tud vse ponastavljeno. Racun se mi je zbrisal prav tako vsi maili. (mama thunderbirda).
help!!!!!
WTF?!!?! Ignoriram to, potem pa vidim, da je vse ponastavljeno. VSE! V moji dokumenti ni ničesar več, namizje: samo koš je gor, daruga nič, čeprav sm mel prej vsaj 10 ilkon.
OK, vse spravim v povratno stanje. Toda, ko se povovno prijavim v sistem, spet ista pesem!!! Aja, pa mail in internet je tud vse ponastavljeno. Racun se mi je zbrisal prav tako vsi maili. (mama thunderbirda).
help!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 893470 (466) | D3m |
» | MSN problem...Oddelek: Programska oprema | 1114 (1018) | _vrag_ |
» | Notebook majhna težavicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (940) | Pithlit |
» | 4.7.2004 RS street race SLOVENJ GRADECOddelek: Loža | 4209 (3875) | zile |
» | 13.6.2004 RS street race SLOVENJ GRADECOddelek: Loža | 6065 (5078) | ali3n |