Forum » Izdelava spletišč » phpBB forum in linux
phpBB forum in linux
Enter4 ::
No hotel sem gor postavit forum in se mi je zataknilo skoraj pri koncu
No problem te nastal takrat ko sem dol potegnil cofing.php datoteko, jo prekopiram v mapo phpbb2...
Refrešam mozilo in mi je javil za napako:
Pri poskusu posodobitve je prišlo do napake
Table `phpbb_auth_access` already exists.
Kaj bi bilo to narobe?
da pa zbrišem phpbb_auth_access pa ne pride v poštev ker mi potem za drugo javi
No to pa je potem končna napaka, ko not natipka localhost/phpbb2/
Warning: Falied opening `./config.php` for inclusion ( include_path=`.:/usr/share/pear`) in /var/www/html/forum/common.php on line 171
Warning: cannot add header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/forum/common.php:171 ) in /var/www/html/forum/common.php on line 175
in to je pa zadnja napak kaj javi kaj naj
No problem te nastal takrat ko sem dol potegnil cofing.php datoteko, jo prekopiram v mapo phpbb2...
Refrešam mozilo in mi je javil za napako:
Pri poskusu posodobitve je prišlo do napake
Table `phpbb_auth_access` already exists.
Kaj bi bilo to narobe?
da pa zbrišem phpbb_auth_access pa ne pride v poštev ker mi potem za drugo javi
No to pa je potem končna napaka, ko not natipka localhost/phpbb2/
Warning: Falied opening `./config.php` for inclusion ( include_path=`.:/usr/share/pear`) in /var/www/html/forum/common.php on line 171
Warning: cannot add header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/forum/common.php:171 ) in /var/www/html/forum/common.php on line 175
in to je pa zadnja napak kaj javi kaj naj
Skrat ::
Kakok mislis da si si "dol potegni config.php"? Hoces rect da to laufas lokalno na svoji masini?
1. "Table `phpbb_auth_access` already exists." Imas ocitno ze narejene ene baze, ki bi se steple z novimi. Glej tudi tukaj.
2. "Falied opening `./config.php` for inclusion" zlo verjetno problem s pravicami in/ali lokacijo datoteke config.php
3. "Warning: cannot add header information - headers already sent by" ocitno posljes html header dvakrat. Izgleda, da is kaj prevec brisal Poglej, saj se ti izpise vrstica napake.
1. "Table `phpbb_auth_access` already exists." Imas ocitno ze narejene ene baze, ki bi se steple z novimi. Glej tudi tukaj.
2. "Falied opening `./config.php` for inclusion" zlo verjetno problem s pravicami in/ali lokacijo datoteke config.php
3. "Warning: cannot add header information - headers already sent by" ocitno posljes html header dvakrat. Izgleda, da is kaj prevec brisal Poglej, saj se ti izpise vrstica napake.
Free software is a matter of liberty, not price.
mare_ ::
3. napaka (failed sending headers) je zato, ker mu javi "Warning: Falied opening `./config.php` for inclusion ( include_path=`.:/usr/share/pear`) in /var/www/html/forum/common.php on line 171", torej je output še preden pošlje headerje.
pa btw Skrat, http, ne html headerje
pa btw Skrat, http, ne html headerje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()
Enter4 ::
No mi lahko po navodilih poveste kaj naj naredim, prosim.
Sem pa gledal neka navodila kako gor postavit forum v linux-u, so oni meli napisano pod DNS neke cifre jaz pa localhost kaj mislite da je to to krivo.
No mi lahko po navodilih poveste kaj naj naredim, prosim.
Sem pa gledal neka navodila kako gor postavit forum v linux-u, so oni meli napisano pod DNS neke cifre jaz pa localhost kaj mislite da je to to krivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Web control panelOddelek: Izdelava spletišč | 1504 (1217) | DC- |
» | vstaviti phpbb na statično straniOddelek: Izdelava spletišč | 1562 (1417) | Tody |
» | EZ portal problem!Oddelek: Izdelava spletišč | 1354 (1274) | roli |
» | MatricaOddelek: Slo-Tech | 1252 (952) | Tomi |
» | ERROR SLO-TECHOddelek: Slo-Tech | 1286 (1144) | abcde7 |