» »

conductive ink pen

conductive ink pen

mn ::

Kako se tej stvari rece v slovenščini in kje bi se dalo to kupiti.

Mogoče sem dal premalo informacij o tem kaj pravzaprav hočem. Povezati moram dva kontakta na matični plošči, ki sta med seboj oddaljena mislim da cca 1-2mm. Ker ni okrog skoraj nobenega prostora kakrsnokoli spajkanje zic ne pride v postev. Kot alternativne resitve pridejo v postev grafitni svincnik, ki mi ni prav nic vsec ker je nezanesljiv, "Conductive ink pen", kaksen od kompletov za popravilo grelca zadnjega stekla pri avtomobilu pa se kaj bi se naslo verjetno. Samo da prevaja elektricni tok. Verjetno bi to najlažje naredil z v naslovu omenjenem cudesom vendar ne vem kje to kupiti...
Tukaj pa upam da mi boste vi pomagali.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mn ()

SodVina ::

za conductive pen sicer ne vem, se pa dobi srebrno barvo v steklenicki, ki dobro prevaja. Potrebujes le precej mirno roko. Dobis jo verjetno v vsaki trgovini z elektronskimi komponentami (Conrad, IC, HTE)

Lord Sauron ::

Hja,neko podobno stvar sem pred kakim letom videl v conradovem katalogu....sicer ni ravno pen ampak je flaska z posebnim copicem,noter pa je srebrova tekocina.Imenuje se srebro za proge,najdes ga na wwww.conrad.si pa v iskalnik vpises srebro pa najde (men je).....drugac se pa dobijo tut taki bakrovi listici,ki jih narezes pa nalepis pa bojda dela....to vse najdes na conradovi strani,vendar pricakuj da bo kr precej drago:(

LP

P.S. upam de sn kej pomagu

Tista flaska stane pribl. 1700 sit, sam sem jo kupil in z njo uspesno odklenil procesor.

Tocno tole potrebujem. Hvala.
BTW - mogoce kdo ve kako se tole odstrani ce je potrebno.

Meni je slo z acetonom cisto brez problema. No v bistvu je bil odstranjevalec laka za nohte:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

navijanje intel E2200

Oddelek: Navijanje
7933 (867) gogi13
»

Conductive INK pen

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
51245 (1048) blblb
»