Forum » Pomoč in nasveti » Kje kupit 4 pinski jack??!!...nujno
Kje kupit 4 pinski jack??!!...nujno
SisQ ::
Lep pozdrav!
Nujno potrebujem 4 pin jack, da bi lahko podaljšal kabel na Logitech x-620 zvočnikih, in sicer desni, kjer sta dva 3 pinska in eden 4 pinski (problematičen) jack. Iskal sem podaljšek že v bigbangu in dveh trgovinah z elektroniko v MB, vendar brez uspeha.
Ali kdo ve kje bi lahko kupil ta podaljšek, ali vsaj moški/ženski činč na štajerskem?
Ker imam sedaj kabel podaljšan z 3 pinskim cinchom, mi ne dela zadnji center. (6.1)
Kdor pozna ali najde trgovino, kjer imajo ta kabel (podaljšek) bo nagrajen z platojem piva...
Nujno potrebujem 4 pin jack, da bi lahko podaljšal kabel na Logitech x-620 zvočnikih, in sicer desni, kjer sta dva 3 pinska in eden 4 pinski (problematičen) jack. Iskal sem podaljšek že v bigbangu in dveh trgovinah z elektroniko v MB, vendar brez uspeha.
Ali kdo ve kje bi lahko kupil ta podaljšek, ali vsaj moški/ženski činč na štajerskem?
Ker imam sedaj kabel podaljšan z 3 pinskim cinchom, mi ne dela zadnji center. (6.1)
Kdor pozna ali najde trgovino, kjer imajo ta kabel (podaljšek) bo nagrajen z platojem piva...
- spremenil: SisQ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVR PriklopOddelek: Zvok in slika | 656 (587) | Lujz113 |
» | odstranitev brumaOddelek: Pomoč in nasveti | 1544 (1233) | nokia6310 |
» | glasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2372 (1776) | tigrr |
» | Priključitev ventilatorjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (980) | PALOMINO |
» | ŠalterjiOddelek: Strojna oprema | 1144 (948) | CCD |