Forum » Pomoč in nasveti » IE ne prikazuje slik s povezavo
IE ne prikazuje slik s povezavo
matjazz33 ::
Takole. Problem, ki me muči je sledeč:
V IE 6 mi ob odprtju strani ne pokaže slikic, ki vsebujejo povezave na druge (php) strani. Problem je verjetno nekje v winsih (xp) , saj se isto dogaja tudi v Netscape 7. Ima kdo kakšen predlog, kje iskati napako? En primer strani kjer imam težave je recimo: www.izklop.com
Hvala.
V IE 6 mi ob odprtju strani ne pokaže slikic, ki vsebujejo povezave na druge (php) strani. Problem je verjetno nekje v winsih (xp) , saj se isto dogaja tudi v Netscape 7. Ima kdo kakšen predlog, kje iskati napako? En primer strani kjer imam težave je recimo: www.izklop.com
Hvala.
ql000 ::
pozdrav,
poglej pod security al pa privacy na internet options pod control panel. mogoče maš tam kake čudne nastavitve!
poglej pod security al pa privacy na internet options pod control panel. mogoče maš tam kake čudne nastavitve!
matjazz33 ::
Našel... Tako enostavno, da nisem prej videl... Zonealarm je imel nastavitev naj ne prikazuje slik in animacij v spletnih straneh.
Inteligenca človeka se sodi po njegovih vprašanjih in ne odgovorih....
Inteligenca človeka se sodi po njegovih vprašanjih in ne odgovorih....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spletna stran "v spletni strani"Oddelek: Izdelava spletišč | 1431 (1275) | fizikalac |
» | Blog, poln jezikovne nesnageOddelek: Šola | 1372 (1075) | Pegaz |
» | Na katero stran grete, ko vam je dolgcajt?Oddelek: Loža | 1943 (1410) | NoUse4AName |
» | Firefox odpiranje linka v novem zavihkuOddelek: Izdelava spletišč | 2100 (1928) | andper |
» | Pa naj jo sleče, kdor jo lahko :)Oddelek: Igre | 1627 (1103) | BigWhale |