Forum » Programiranje » Meni v ASP-ju z MS Access-ovo bazo v ozadju...
Meni v ASP-ju z MS Access-ovo bazo v ozadju...
Dr X ::
Pozdravljeni!
A pozna kdo (tko na hitr) kakšno orodje, ki bi mi omogočilo enostavno izdelavo menijev za mojo stran v asp-ju, ki bi delovali tako, da bi vnose za meni pobirali iz MS Accessove baze podatkov.
Že v naprej se vam zahvlajujem za odgovor.
A pozna kdo (tko na hitr) kakšno orodje, ki bi mi omogočilo enostavno izdelavo menijev za mojo stran v asp-ju, ki bi delovali tako, da bi vnose za meni pobirali iz MS Accessove baze podatkov.
Že v naprej se vam zahvlajujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
dëych ::
Zakaj točno potrebuješ to?
V bistvu v bazo nardiš eno tabelo in notr vpišeš pač podatke, katere hočeš. Potem pa nardiš ADO povezavo do baze in iz nje pobiraš podatke (Response.Write).
Lahko pa nardiš z include funkcijo. Includaš iz enga fajla podatke in vrineš notr v stran.
Lp
V bistvu v bazo nardiš eno tabelo in notr vpišeš pač podatke, katere hočeš. Potem pa nardiš ADO povezavo do baze in iz nje pobiraš podatke (Response.Write).
Lahko pa nardiš z include funkcijo. Includaš iz enga fajla podatke in vrineš notr v stran.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koordinatni sistemOddelek: Programska oprema | 1812 (1683) | Ziga Dolhar |
» | VB - beep ko dodam nov zapis v tabeloOddelek: Programiranje | 825 (721) | alesrosina |
» | telefonski imenik slovenije,kje?Oddelek: Omrežja in internet | 6667 (6422) | Cokolesnik |
» | LOGGED IN USERSOddelek: Izdelava spletišč | 1112 (930) | ahac |
» | mp3 listOddelek: Programiranje | 1859 (1586) | edmund |