Forum » Kaj kupiti » kje najceneje do new pc?
kje najceneje do new pc?
Lizard ::
v kratkem zalim kupit nov pc..in ker je full teh trgovinc, cene pa mocno odstopajo,me zanima(ce si seveda brskal na netu),kje najceneje pridem do pc-ja?
pripravljen sm dat ca. 130k(brez monitorja)...kupil bi komplet pc,ne komponent....zdi se mi, da majo pri comtronu dost udogno,ali...?
komentarji........
pripravljen sm dat ca. 130k(brez monitorja)...kupil bi komplet pc,ne komponent....zdi se mi, da majo pri comtronu dost udogno,ali...?
komentarji........
some1 ::
Zame je se zmer najbolsi PC-DOM!
Posles mail: pc-dom@siol.net , ti posle cenik si zberes in posle po hitri posti, ma dosti ceneje kot drugi npr. mlacom ki naj bi bil najcenejsi v lj ( razen spletnih trgovin ).
Posles mail: pc-dom@siol.net , ti posle cenik si zberes in posle po hitri posti, ma dosti ceneje kot drugi npr. mlacom ki naj bi bil najcenejsi v lj ( razen spletnih trgovin ).
Ftp://nekdo.no-ip.org
http://freeweb.siol.net/jjuha/slofs
http://freeweb.siol.net/jjuha/slofs
Alexius Heristalski ::
kje najceneje pridem do pc-ja?
Naj ti ga nekdo podari.
Naj ti ga nekdo podari.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Sami ::
Navajen sem kupovati v Mlacomu, imajo kar poceni robo...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Sami ::
V Jae je edino shit, ker ne prodajajo Epox-a...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
dwinxp ::
Tko ti recem v vsaki trgovini neki kupis in potem si zlozis sam doma lepo v miru tko prides najceneje skozi, lepo pogledas v kai trgovini majo kake komponente najceneje tm vzemes tisti v kaki drugi stacuni vzames kej druzga.... in tko naprej aja na se en naslovcek neki majo poceni neki drago pogledat ni greh ESSEDI
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Računalniške trgovine dobre/slabe izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36755 (32786) | Niet1986 |
» | Nov GAMING PCOddelek: Kaj kupiti | 1267 (1267) | Elnorel |
» | nicjasno kupuje racunalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4487 (3246) | nicjasno |
» | Kje v SLO dobiti Hitachi 7k250 diske najceneje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5956 (3704) | boštjan |
» | Predlogi za plitki žep (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4848 (3326) | boštjan |