Forum » Loža » Arizona - trznica
Arizona - trznica
BetMaN ::
...nahaja se v bosni - tam nekje okoli Brckega
zanima me a je kdo bil v kratkem kaj tam.
včasih se je dalo dobit skoraj karkoli za zlo mal denarja...
a se je spremenilo kaj?
nekaj so govorili, da bodo uvedli davke in da ne bo vec tko ugodno...
kako je s tem sedaj?
zanima me a je kdo bil v kratkem kaj tam.
včasih se je dalo dobit skoraj karkoli za zlo mal denarja...
a se je spremenilo kaj?
nekaj so govorili, da bodo uvedli davke in da ne bo vec tko ugodno...
kako je s tem sedaj?
Vesoljc ::
mislm da ziher se laufa...
planiram enkrat drug teden it mal pogledat, bojda so zdej ful zrihtal, ni vec stojnic ampak mini staucne
planiram enkrat drug teden it mal pogledat, bojda so zdej ful zrihtal, ni vec stojnic ampak mini staucne
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
BetMaN ::
jaz mislim it konec avgusta, zato bi se priporocu, da kaj več napises ko prides nazaj.
kdaj se pa kaj najbolj splaca it?
cez vikend? med tednom? zjutraj? zvecer?
kaksen je odpiralni cas? ce sploh je...
kdaj se pa kaj najbolj splaca it?
cez vikend? med tednom? zjutraj? zvecer?
kaksen je odpiralni cas? ce sploh je...
bom napisu en clanek
ce ga bodo hotl objavt...
ce ga bodo hotl objavt...
Avenger ::
Heh, tud jaz sem slišal o tej 'tržnici', samo kako kredibilno je vse tole, nimam pojma, ne poznam nobenga, ki je bil dejansko tam. A lahko kdo pove izkušnje iz prve roke? Kaj se da tam dobit, a je res tako poceni roba, etc. etc.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
!original cunje in !legalno muszko 100%
Zavo ::
Zaščitni znak Arizone so Windows XP Pro za 5 EUR in Lacosta polo majica za 10 EUR oziroma 20 bosanskih mark!
Kaj vam naj rečem, če nimate denarja je ok, pojdite si kupit majčko, vendar bo ta majčka po 2 pranjih iz XL skočila na S!
Kvaliteta je v kurcu. In to popolnoma vsega, poceni pa je ja!
Kaj vam naj rečem, če nimate denarja je ok, pojdite si kupit majčko, vendar bo ta majčka po 2 pranjih iz XL skočila na S!
Kvaliteta je v kurcu. In to popolnoma vsega, poceni pa je ja!
smilyxx ::
Jst sm slišu da folk na veliko hodi kupovat cunje (nism zihr da v Arizono). Za Arizono sem pa tut slišal, da se je včasih dal dobit vse od puške do pištole če si pršu do tapravga . TO je seveda samo govorica ki ni potrjena. Drgač pa se cune baje dobijo tudi nekje v Trstu, da maš tko majce za par evrov pa take scene.
Save water.
drink beer.
drink beer.
boych ::
Poznam enega sovaščana, ki hodi kupovat cunje tja!
Res privleče celega boga od tam, vse izgleda ko original, samo bog ne daj da pereš, pa gumbi iz kavbojk odpadajo, so on, so on...kdo da kaj na kvaliteto ziher na bo šel tja!
Res privleče celega boga od tam, vse izgleda ko original, samo bog ne daj da pereš, pa gumbi iz kavbojk odpadajo, so on, so on...kdo da kaj na kvaliteto ziher na bo šel tja!
meni na zalost ni uspelo pogledati zadeve iz prve roke, so pa poznanci bili tam nekaj dni pred menoj in mi prinesli nekaj majck (soliver, puma). ceprav imajo oznaku xxl, so kar prilepljene na mojih bogih 80kg ;) zvedel sem se, da mas pri vseh cunjah zelo "siroko" ponudbo, kar se kvalitete tice. namrec tak tshirt lahko kupis za par evrov ali pa za "celo" 10-15 ;)
te zadnje, se lahko tud pere :P
aja, pa mali cigancki ful tezijo skoz...
te zadnje, se lahko tud pere :P
aja, pa mali cigancki ful tezijo skoz...
ShowDown ::
hmmmm.....govorite o majicah ki jih ne moreš prat.....povejte mi raje o tistih orginal windowsih XP pro za 5 evrov......to je pol en đipsi sprogramiral ki zna boot screen spremenit? Boot screen je sicer od win XP ko pa pa se naloži pa se pojavijo vindowsi 3.1?
Bob Rock ::
Js mam (kao) kappino trenirko iz Arizone, pa je bla ze kake 10x oprana pa je se cist vredu.
Avenger ::
Čefur.
Ahahaha, sori, nisem se mogu upret
Če bi imeli kej poštene tehnične robe, bi se kar prec odpeljal tja, za cunje se mi pa ne gre, sploh če so za enkratno uporabo...
Ahahaha, sori, nisem se mogu upret
Če bi imeli kej poštene tehnične robe, bi se kar prec odpeljal tja, za cunje se mi pa ne gre, sploh če so za enkratno uporabo...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Zavo ::
Bob Rock reči še, da je trenirka bele barve in da nosiš zraven fluoroscentno oranžne Nike-ice!!!
Bob Rock ::
lol
nisn cefur, kolegu sn reko, naj mi kupi trenirko, ko je sel dol, pa mi je kappa prnesu.
Pocen je bla, za presvicat, pa za pred blokom je cist vredu, za u mesto pa jo nimam, brez skrbi pa tut najkic ne nosim, ze par let sn zvest adidasu
nisn cefur, kolegu sn reko, naj mi kupi trenirko, ko je sel dol, pa mi je kappa prnesu.
Pocen je bla, za presvicat, pa za pred blokom je cist vredu, za u mesto pa jo nimam, brez skrbi pa tut najkic ne nosim, ze par let sn zvest adidasu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bob Rock ()
pingec ::
Da ni to ksna kitajska roba ki jo je Trst vse prepoven. Zihr iz Italije kej dol vlačjo alpa majo clo iz kitajske direkt robo. To tut razloži pocen cene pa ekstremno majhne številke.
LP
LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
leinad ::
Jaz sem bil tam pred 4 leti in si nisem nicesar kupil, ker so vse neki cheap ponaredki, dobis pa ram res vse tudi orozje, dobro nimajo ravno panojev "Ce kupis bazuko dobis gratis zraven se enega uzija"
Kaj mate tolko proti trenirkam, jaz ponavadi naokoli hodim z tako hip-hop style nikeovo(ni bla poceni) pa nisem noben capac pa nikomu ne morim, kot da bi nekomu rekel, da je peder, ce bi videl da naokoli hodi v istih kavbojkah kot Galunic
Kaj mate tolko proti trenirkam, jaz ponavadi naokoli hodim z tako hip-hop style nikeovo(ni bla poceni) pa nisem noben capac pa nikomu ne morim, kot da bi nekomu rekel, da je peder, ce bi videl da naokoli hodi v istih kavbojkah kot Galunic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po nakupih v bosnoOddelek: Loža | 25301 (23443) | shotalick |
» | športna znamka na majiciOddelek: Loža | 5996 (4593) | mancini |
» | Sportsdirect prodaja določene obleke z napakoOddelek: Loža | 4343 (3656) | Šimpanz |