Forum » Programska oprema » image files
image files
Hammer123 ::
a bi mi lahko kdo povedal celoten postopek kako bi iz .bin ali .tao image fajla lahko dobil uporaben (.exe) fajl? sm neki probavu alcoholom pa z isobusterjem pa mi ni šlo(in ja, sem prebral že enake teme pa mi ni uspel).
hvala!
hvala!
SodVina ::
ce ti zadeva nikakor ne gre od rok, potem zapeci stvar na cd ali rw, potem pa si skopiraj na disk. Okrog riti v zep sicer, ampak deluje.
Slowenc ::
Poleg .bin fajla mora biti tudi .cue istoimenski fajl. V alcoholu klikni z desnim gumbom na virtual disk (spodaj nekje), potem klikni mount image, nadalje si izbereš ta tvoj specifični fajl in nato klikni open. Potem greš v explorerju (ali v katerem koli brskalniku) na cd/dvd rom pogon.
Kaj je res kako težko preprati navodila? Ponavadi so pod Help.
Kaj je res kako težko preprati navodila? Ponavadi so pod Help.
Skiny gate.
Hammer123 ::
ok! hvala vam! zdej mi je končno ratal! sj vidm kje sm ga sral! vidm da je cist lahko!
še enkrat hvala!
še enkrat hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4699 (4005) | shemenko |
» | Kako zapeči BIN file na DVDOddelek: Igre | 1822 (1668) | mtjz33 |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2192 (2025) | Venturer |
» | Virtual drive oz. navidezni pogon? Kaj je to?Oddelek: Programska oprema | 3650 (3433) | pivmik |
» | Težave pri peki ISO fajlaOddelek: Pomoč in nasveti | 976 (883) | OZZY |