Forum » Igre » SVETUJTE MI! prosm...
SVETUJTE MI! prosm...
nightwish ::
A mi lahko prosm svetujete kako RPG al pa FRP igro... Sem ze igrou SW:KOTOR, GOTHIC in GOTHIC 2. Mi nikol niso take vrste iger lezale sam po KOTOR-ju sm biu res naudusen. Pa sem vprasau se enga prjatla da mi svetuje kako (on ze skos tole spila) Reku je da morm oba dela GOTHIC-a probat in sm... FUL HUDO... Zdj bi pa rad spet kako igro te vrste igrou... prosm svetujte... pa ni treba da je "nova" lah so tud (mal) starejse ... HVALA ZA POMOC
Savant ::
Dob si Baldurs Gate to ti je legenda FRPja.Gledaš iz ptičje prispektive.Maš pa še Neverwinter Nights ki so jo viber pohvalil pa je pogled tko kokr v Gothicu pa Kotor.
Sam men je še zmer najbolši frp Baldurs Gate.
Sam men je še zmer najbolši frp Baldurs Gate.
Ammmmm... ker deu Baldu's Gate pa je tko naj ? Pa kok delou je... Ce si pa use igrou mi pa prosm nared lestvico od najbolsga dela do najslabsga... HVALA...
BTW: use dele kings quest mi bo en frend posodu
BTW: use dele kings quest mi bo en frend posodu
Ker deu Baldurs Gate priporocas ? Pa ce si use igrou te prosm da mi nrdis lestvico od najbolsga do najslabsga . Pa Kings Quest bom dubu use dele PA HVALA ZA POMOC
Savant ::
Men je bil najboljši dodatek za drug del baldurja Throne of Bhall pol je Shadows of Amn pol je prvi del baldur pol pa še dodatek za prvi del Tales of the Sword Coast.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40792 (26508) | Sc0ut |
⊘ | Katero RPG igro predlagate?Oddelek: Igre | 2974 (2076) | Tilen |
» | RpgOddelek: Igre | 2124 (1779) | atasmrk |
⊘ | Iščem kvalitetne RPG-jke z dobrimi zgodbamiOddelek: Igre | 3101 (1700) | Matej_K |
» | Naj igreOddelek: Igre | 2091 (1597) | Killer-69 |