Forum » Omrežja in internet » Kako razdeliti internet med dva računalnika?
Kako razdeliti internet med dva računalnika?
jurcy ::
Spet sem potreben vaše pomoči!
Prosim če mi eden pojasni(na tem področju sem zares n00b) kako naj kabelski dostop do interneta(triera-1,5mbit/s) razdelim med dva računalnika-rabil bi čimcenejšo varjanto.Prosil bi za obrazložitev in katere komponente bi potreboval,katere programe,....
Hvala vam!
p.s.: moderatorjem se iskreno opravičujem ker vem da je že v tem bilo veliko napisanega,vendar bi jaz rabil posebno obrazložitev...hvala moderatorji!
[ena tema bo dovolj. zaklep. lp moderator]
Prosim če mi eden pojasni(na tem področju sem zares n00b) kako naj kabelski dostop do interneta(triera-1,5mbit/s) razdelim med dva računalnika-rabil bi čimcenejšo varjanto.Prosil bi za obrazložitev in katere komponente bi potreboval,katere programe,....
Hvala vam!
p.s.: moderatorjem se iskreno opravičujem ker vem da je že v tem bilo veliko napisanega,vendar bi jaz rabil posebno obrazložitev...hvala moderatorji!
[ena tema bo dovolj. zaklep. lp moderator]
- spremenil: CaqKa ()
Self-Defence ::
To sploh ni velik problem. Stopiš v najbližjo trgovin z računalniško opremo in odšteješ približno 12k SIT za napravi ki se imenuje Router. Ta naprava ti razdeli intrnetno povezavo med večimi računalniki. Sicer je router potrebno malo nastaviti, a je stvar dokaj enostavna in ponavadi je vse lepo napisano v navodilih. In mislim da je to vse kar potrebuješ, ker je cenovno dokaj ugodno in najbolj enostavno.
Uspešno deljenje intrnetne povezave ti želim.
LP
Uspešno deljenje intrnetne povezave ti želim.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasveti glede omrežja z dvemi ISP-jiOddelek: Omrežja in internet | 1420 (1183) | Yacksy |
» | 2 compa en ekran in mreza...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1147 (1030) | SasoS |
» | Vsi ki poslušate glasbo...Oddelek: Sedem umetnosti | 1772 (1439) | Tic |
» | ADSL -> Ruter -> MrežaOddelek: Omrežja in internet | 1223 (1163) | Self-Defence |
» | Zelo čuden mrežni problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1613 (1415) | Self-Defence |