Forum » Programska oprema » GetDataBack in EasyRecoveryPro
GetDataBack in EasyRecoveryPro
Keyser Soze ::
Kakšen zastonjski program za obnovo podatkov. EasyRecoveryPro mi kar nekaj jebe brez veze. Crkne ko hočem začeti z obnovo podatkov. Včasih z errorjem včasih brez.
GetDataBack pa teži z registracijo če hočeš shranit podatke. Sem bil zloben, pa probal z crackom ampak tud to ni več kar je blo. Nič ne dela.
Katerega naj uporabim, da je učinkovit tako kot GetDataBack pa zastonj.
GetDataBack pa teži z registracijo če hočeš shranit podatke. Sem bil zloben, pa probal z crackom ampak tud to ni več kar je blo. Nič ne dela.
Katerega naj uporabim, da je učinkovit tako kot GetDataBack pa zastonj.
OM, F, G!
Keyser Soze ::
Kaj nobeden nič ne ve o teh stvareh. To pa res ni za pričakovat od Slo-Techa.
Sem probal še z PC Inspectorjem pa tud kar nekaj jambra. Kot da so ti zastonjski programi z razlogom zastonjski. Jaz jih sigurno ne bi kupil. Tudi za profesionalno rabo ne.
R-Studio je za plačat. Pa deluje. Kdo bi si mislil: Jeb... jim Bo...! Sedaj downloadam Restorer2000. Upam da bo ta kaj boljši.
P.S.: Poleg tega pa še vprašanje. Hitachi 80GB SATA 8Mb disk spušča na vsake toliko časa en tak zvok kot da bi mačka crkovala. Ful tih. Ampak zelo "nagravžen" zvok. A slučajno na vsake tolko časa glave kaj premika ipd. To je med mirovanjem. Ko ga ne uporabljam.
Sem probal še z PC Inspectorjem pa tud kar nekaj jambra. Kot da so ti zastonjski programi z razlogom zastonjski. Jaz jih sigurno ne bi kupil. Tudi za profesionalno rabo ne.
R-Studio je za plačat. Pa deluje. Kdo bi si mislil: Jeb... jim Bo...! Sedaj downloadam Restorer2000. Upam da bo ta kaj boljši.
P.S.: Poleg tega pa še vprašanje. Hitachi 80GB SATA 8Mb disk spušča na vsake toliko časa en tak zvok kot da bi mačka crkovala. Ful tih. Ampak zelo "nagravžen" zvok. A slučajno na vsake tolko časa glave kaj premika ipd. To je med mirovanjem. Ko ga ne uporabljam.
OM, F, G!
Roadkill ::
Jah jaz vem samo to, da GetDataBack deluje odlično. Je pa problem z rožicam, ja.
Ampak, ko ti enkrat zgine 30gb podatkov, se človek potrudi. Sploh ni bilo časa, da bi po legalni poti prišel do programa.
Program sem za tem seveda takoj zbrisal in kupil ;)
Ampak, ko ti enkrat zgine 30gb podatkov, se človek potrudi. Sploh ni bilo časa, da bi po legalni poti prišel do programa.
Program sem za tem seveda takoj zbrisal in kupil ;)
BOCo. ::
Probraj z BadCopy Pro... Jaz ga mam s crackom samo je ena zaščita... vendar mi vse igrice, ki so imele napake delujoče enostavno vse sam zafiksira!!!
Daedalus ::
>P.S.: Poleg tega pa še vprašanje. Hitachi 80GB SATA 8Mb disk spušča na vsake toliko časa en tak zvok kot da bi mačka crkovala. Ful tih. Ampak zelo "nagravžen" zvok. A slučajno na vsake tolko časa glave kaj premika ipd. To je med mirovanjem. Ko ga ne uporabljam.
To je posebnost Hitachijev... Ta zvok pomeni, da disk kalibrira glave, kar je za hitro in zanesljivo delovanje zelo pomembno. Se boš navadil, jaz po parih dneh tega sploh nisem več slišal. Mam pa Hitachija 80Gb, PATA 8Mb...
To je posebnost Hitachijev... Ta zvok pomeni, da disk kalibrira glave, kar je za hitro in zanesljivo delovanje zelo pomembno. Se boš navadil, jaz po parih dneh tega sploh nisem več slišal. Mam pa Hitachija 80Gb, PATA 8Mb...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za dobiti nazaj podatke iz izbrisane particije?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1103) | opeter |
» | zunanji disk nehal delat. recovery?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4986 (4699) | roller2 |
» | malo pomoči glede prenosnega diska prosim ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (936) | baska |
» | Eksterni disk - naenkrat ne dela...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (1085) | mrbungle |
» | Želite formatirati particijo D? NEE!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (986) | Roadkill |