Forum » Programska oprema » AutoCad
AutoCad
Mihc ::
Pozdravljeni!
Rad bi samo izvedel, kje se definira v programu AutoCad, da je tretja tipka(Tipka na koleščku) Pan realTime, to pomeni tista rokica s katero premikaš sliko!
Hvala Za odgovor!
LP, Mihc
Rad bi samo izvedel, kje se definira v programu AutoCad, da je tretja tipka(Tipka na koleščku) Pan realTime, to pomeni tista rokica s katero premikaš sliko!
Hvala Za odgovor!
LP, Mihc
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!
rkb2 ::
Mislim da bi moral delat - kolikor se spomnim je kolešček za zumiranje, ko ga pritisneš pa dela kot pan. Ne vem zdaj na pamet bom pogledal jutri v službi.
Bi prosil! Tudi meni je prej na drugem rčunalniku tako delal in povsod drugod, ko sem pa sedaj na novem inštaliral, pa kar ne deluje!
Jetam : Sem iskal pa nisem najdel!
LP, Mihc
Jetam : Sem iskal pa nisem najdel!
LP, Mihc
iskra ::
u nastavitvah se mi zdi da je nekje za izbrat "intelli mouse" al neki takega ... al neki u zvezi s tem ... V mechanical desktop te možnosti ni, v AutoCADu pa sem jo nekje videl ...
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
rkb2 ::
MBUTTONPAN nastaviš na 1 in dela. Seveda prej v Control Panelu nastavi da se srednji miškin gumb obnaša kot srednji gumb in ne kaj drugega.
Najlepša vam hvala! Srednjega nisem imel naštimanga, kot da se obnaša midle button!
LP, Mihc
LP, Mihc
espacious ::
zivijo.....
ehmmm.......jst pa mam MX500 pa nikakor nemorem nastimat da bi mi pan delu.....u cadu sicer.....PLIS hELP
ehmmm.......jst pa mam MX500 pa nikakor nemorem nastimat da bi mi pan delu.....u cadu sicer.....PLIS hELP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apartmaji na hvaru?Oddelek: Loža | 8139 (4760) | arod |
» | acad 2004Oddelek: Programska oprema | 933 (885) | Person |
» | Čdno obnašanje Rač.!Oddelek: Pomoč in nasveti | 828 (729) | Pyr0Beast |
» | Sestavite mi ponudboOddelek: Kaj kupiti | 1901 (1177) | bane |
» | Mrežna opremaOddelek: Kaj kupiti | 1047 (976) | perci |