» »

kater mobilnik kupiti

kater mobilnik kupiti

pviran3 ::

Evo, končno sem dobil mal dnarja - 40 prešernov in sedaj:

Treba je kupt telefon, ker je tastar že čist v p...i (nokia 5110 - ekran fuč) (ga kdo ma?)

Zanima me:
-kaj priporočate za ta denar, kje ga kupiti, če je kje kakšna akcija (linki)
-če mi ga kdo proda (ampak mora biti ko nov)

Nism glih zahteven človek
Rabm sam telefon za fončkanje, čečkanje SMS-ov, da bi bil bl in je zaželjen tut barvni ekran in igrice za downloudat (GPRS) al neki tazga;fotiča ne rabim, ker mam digitalca

Bistvo:
Če veste za kakršno koli ugodno akcijo, cenike, primerjalne tabele z njimi na plano, ker sm neki isku pa sm ful mal najdu

my email: peter.virant3@email.si
Lep pozdrav pa še naprej lepe počitnce, ker jih bo hmal konc:D

koyotee ::

Ja js sm gledu nokio 6310i v salamoncu rableno pa tko da je se v garanciji. Supr mobilc k ma supr baterijo.
Loh pa tut ksno nokio 5100, ma bl gumijasto ohisje tko da ce ti pade na tla ni panike.
Gprs majo zdej zihr vsi ze.
LP
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Tribal ::

Jest sm si nedavno kupil nokio 7210 za točno 40000 sit :) ne vem men je ta telefon najlepši. Tolko stane v trgovini v prosti prodaji in ne v salomoncu.. poglej v trgovini mobystyle če imajo še kakšno.

Sami ::

7210 je res super mobi, edino kar me pri njemu moti je velikost. Trenutno imam NOKIA 83108-) . Iščem pa telefon, ki bi bil od NOKIE, mora biti majhen kot 8310 in pa mora imeti barvni zaslon, brez digitalca. Ali kdo ve za kakšen podoben telefon?
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Caligula ::

Ma ce ne rabis nevem kaj si vzami unega Ericssona za 8 jurjev v akciji pri Mobitelu.
Al pa Alcatela. Vec ne rabis. So ze to zlo dobri telefoni pa ti res ni trebba 40 jurjev pognat ce si tko nezahteven.

Big Poppa ::

Pomoje ne boš razočaran če vzameš Nokio 6610i,ki pride na mobitelu 18000.
Ima radio,barvni zaslon,kamero,baterija zdrži ob normalni uporabi (ponoči ne ugašaš) 4 dni,je ravno prave velikosti da te ne moti v žepu...
Jaz imam 6610,torej model brez kamere,in sem dal pred enim letom zanj 60k,pa mi ni žal niti tolarja,ker je telefončič res majka.Sploh pa za tak denar...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14810599 (6585) zolja
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

12512932 (9101) Azrael
»

Povezava GSM - PC

74073 (3909) vesel
»

ker mobitel kupt!?

Oddelek: Kaj kupiti
231976 (1586) Dr_M
»

kateri mobitel?