» »

Recovery data from CHK files? Help!

Recovery data from CHK files? Help!

Mlchk ::

Zdravo.

Težava je naslednja.
Posedujem 160gb disk na katerem sem imel 12gb mp3jev, razvrščenih po ploščah izvajalcev, itd. Naenkrat vsi ti mp3ji izginejo. Zaženem scandisk in ta mii nameče *.chk fajle v direktorij Found.001..in tam notr so v bistvu vsi mp3ji in to..ampak problem je v tem, da so fajli taki Found001.chk, Found002.chk..in zdj vsak mp3 gledat in preimenovat..gre tolko časa..da samo ajde..probaval sem z različnimi recovery programi, ampak noben ne podpira recovery iz CHK filejov, tako da sm dobu bolj malo mp3jev nazaj. Zatorej prosim, da mi pomagate najti, oz. povedati za program, ki podpira recovery iz chk filejev..tako, da bi lahko dobu lepo direktorije in mp3je..al pa vsaj name od mp3jev, pa jih je ze pol razvrstim...

Prosim za pomoč.

Hvala.

Peace,
Mlchk

DarwiN ::

Zelo sumljivo da so kar naenkrat vsi ti MP3ji izginli, zgleda kot bi bilo kaj narobe z diskom oziroma datotečnim sistemom. A tile chk fileti so dejansko mp3 fileti in jih gre vse normalno puslušat, jebejo te pač samo imena?.. Da neboš predolgo čakal na pomoč, ti kar jaz z zelo malim tveganjem povem ,da takšen program "ki podpira recovery iz chk filetov" ne obstaja !!.Tako da ti ni pomoči, zbriši vsefkup ali pa poslušaj vsak komad posebej in improviziraj.

Mogoče pa je scandisk kakšen log filet napravil ob tej hudodelščini?....eh

DarwiN out
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CHKDSK in Deleting index entry

Oddelek: Operacijski sistemi
221928 (1516) Hayabusa
»

Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
233855 (3335) energetik
»