Forum » Igre » Mod problems
Mod problems
PrimozR ::
No mam probleme z ETCC (prvenstvo avtomobilov Alfa 156, Seat cordoba (mislm da ), BMW 320i,...) modom za F1 Challenge 99-02. In sicer iz GTR 2002 (mod za F1 2002) sm 'prenesel' progo, ki pa pri 75% loadanja povzroči obes špila. Nič errorjev, nič obvestil, samo namizje zagledam. Progo sm importal z opcijo igre (na začetku se pokaže 'štarter')
DTM mod se pa sploh ne zažene. Nekej časa nazaj mi je delal z updateom (v1.0 ni delala, zakaj se ne spomnem), pol sm pa neki ene proge not kopirov, naredu zmešnjavo (k nopbena tista ni delala) pa sm reinštalirov vse, od takrt mi pa ne dela več. Sm že zbrisu F1C, DTM in ETCC mod, pa vse še enkrat naložu pa ne pomaga.
DTM mod se pa sploh ne zažene. Nekej časa nazaj mi je delal z updateom (v1.0 ni delala, zakaj se ne spomnem), pol sm pa neki ene proge not kopirov, naredu zmešnjavo (k nopbena tista ni delala) pa sm reinštalirov vse, od takrt mi pa ne dela več. Sm že zbrisu F1C, DTM in ETCC mod, pa vse še enkrat naložu pa ne pomaga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | R9800 pro ali gf6600 gt ?Oddelek: Kaj kupiti | 3589 (2587) | tiborrr |
» | formula 1Oddelek: Igre | 2037 (1399) | DenisM |
» | Formula1Oddelek: Igre | 1330 (1148) | Hux |
» | F1 igra .... katera trenutno najboljsa ....Oddelek: Igre | 2499 (2144) | PrimozR |
» | To jesen oziroma zimo najbolj pričakujem...Oddelek: Igre | 1651 (1320) | Thanatos |