Forum » Izdelava spletišč » Iskanje dela
Iskanje dela
Defero ::
Oj vsi
Jaz sem se sedaj že nekaj časa učil to izdelovanje spletnih strani. Izdelal sem eno stran zastojn in sedaj me zanima kje bi našel firme, samopodjetnike al kaj podobno da bi jim izdelal strani. Na netu sem že iskal se prijavil ampak nič sreče. Tu kjer živim sem se tudi pozanimal če kdo porebuje stran ampak nič sreče. Ali ve kdo kje bi lahko našel to delo. Potreboval bi vsaj eno da zaslužim toliko da postavim potem svojo stran al kaj podobnega!
Jaz sem se sedaj že nekaj časa učil to izdelovanje spletnih strani. Izdelal sem eno stran zastojn in sedaj me zanima kje bi našel firme, samopodjetnike al kaj podobno da bi jim izdelal strani. Na netu sem že iskal se prijavil ampak nič sreče. Tu kjer živim sem se tudi pozanimal če kdo porebuje stran ampak nič sreče. Ali ve kdo kje bi lahko našel to delo. Potreboval bi vsaj eno da zaslužim toliko da postavim potem svojo stran al kaj podobnega!
tec ::
Poglej stare teme. To je ze veckrat predebatirana tema. Drugace pa za svojo stran rabis samo 1k na mesec in malo dela.
Se spomnim da je že neki časa ko sem bral podobno temo tukaj gori, ampak sedaj ko sem jo iskal pa mi je ni uspelo najti.
Savoy ::
pozdravljen!
moj prijatelj ma svoj server , pa podpira tudi internetne strani!
a si kej na ircu?
lohk ti zrihtam spletno mesto brezplačno!
moj prijatelj ma svoj server , pa podpira tudi internetne strani!
a si kej na ircu?
lohk ti zrihtam spletno mesto brezplačno!
Brilko ::
Zdravo!
Sej za bolj predstavitveno spletno stran se najde free. No tuki se pri lastni strani začne mal zapletat, mislim da se začnejo zadeve odvijat. Poglej ZS.
Sej za bolj predstavitveno spletno stran se najde free. No tuki se pri lastni strani začne mal zapletat, mislim da se začnejo zadeve odvijat. Poglej ZS.
Tam pr onem postu sem se zmotil k sem 2x napisal isto... se opravičujem
Aja pa poglej na ZS-> ZS??
In ka noben ne ve, jaz sem še študentske servise preletel, na googlu iskal dolgo... obupan že res
No ka bo pač bo
Aja pa poglej na ZS-> ZS??
In ka noben ne ve, jaz sem še študentske servise preletel, na googlu iskal dolgo... obupan že res
No ka bo pač bo
Trubadur ::
Evo še jst:-)
Iščem delo kot PHP programer za par projektov.
Kontakt prek ZS oz emaila, je v profilu
Iščem delo kot PHP programer za par projektov.
Kontakt prek ZS oz emaila, je v profilu
Berite Thomasa!
Evo jaz nisem imel namena se reklamirat tle gor ne
Apmpak kje najti to delo ne? Če človek hoče delat.
Apmpak kje najti to delo ne? Če človek hoče delat.
root987 ::
Če bo to "samo-reklamirna" tema na slo-techu, bom še jaz pristavil svoj lonček. ;)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
kopernik ::
Ja, znajdi se.
Študenstki servisi - vedno je bilo polno služb. Mogoče ni ravno php, je pa kaj v ASP-ju. Mogoče ni za C#, je pa za Delphi. Se pravi, da je za nabiranje izkušenj (in denarja) dovolj možnosti. Vsaj jaz sem vedno našel kakšno stvar.
Študenstki servisi - vedno je bilo polno služb. Mogoče ni ravno php, je pa kaj v ASP-ju. Mogoče ni za C#, je pa za Delphi. Se pravi, da je za nabiranje izkušenj (in denarja) dovolj možnosti. Vsaj jaz sem vedno našel kakšno stvar.
Študentske servise zej že vse preletel, na netu al pa tu kjer živim. In vsepovsod moraš znati programirat kar pa jaz ne znam, čeprav vem da ni nujno tega znat če hočeš narediti eno stran.
Skrat ::
"Znati programirati" je zelo sirok pojem. Tudi pisanje html kode je programiranje Tako da... ti kar klici v podjetja, ki ponujajo delo prek studenta, dogovori se za pogovor, pojdi poglegat kaj rabijo in bos videl. Nihce ne bo prisel k tebi, ti moras tja.
Free software is a matter of liberty, not price.
Jebiveter ::
Pa ne se vstrasit ce bodo rabli met narjeno nekaj za kar se ti niti sanja ne kako bi naredil ipd. Veliko stvari se da nauciti sproti, velikokrat je to edini nacin za nabiranje izkusenj in znanja.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jebiveter ()
Brilko ::
Okrepljeni podpis pod zadnji post. No, ampak vsaj sanjat se ti more teoretično (ni treba da se sanja praktično ) kok bi se to naredil.
LoneWolf ::
Pa ne se vstrasit ce bodo rabli met narjeno nekaj za kar se ti niti sanja ne kako bi naredil ipd. Veliko stvari se da nauciti sproti
Obstaja beseda za take - susmar.
Ce clovek profesionalno in proti placilu ponuja svoje usluge, tle se neha zajebancija. Ce ni dorasel delu, ga pac caka se nekaj ucenja, toliko odgovornosti do sebe in drugih pa ze morate imet. Ne poznam tvoje stopnje znanja, Defero, ampak po eni izdelani domaci strani in z osnovami HTMLja it med profesionalne web designerje mi smrdi po nategovanju neukih strank.
Just my 5c.
Obstaja beseda za take - susmar.
Ce clovek profesionalno in proti placilu ponuja svoje usluge, tle se neha zajebancija. Ce ni dorasel delu, ga pac caka se nekaj ucenja, toliko odgovornosti do sebe in drugih pa ze morate imet. Ne poznam tvoje stopnje znanja, Defero, ampak po eni izdelani domaci strani in z osnovami HTMLja it med profesionalne web designerje mi smrdi po nategovanju neukih strank.
Just my 5c.
tx-z ::
Defero, se strinjam z LoneWolfom....reku si da ne znaš programirat? kako pol ti nameravaš izdelat spletno stran? s kakšnim Microsoft FrontPageom al kaj? jst tut znam delat spletne strani, sam znanje o htmlju pa phpju mam pa še mejhno tko da kej dobrga niti ne bi znal nardit
no povej še najprej kere jezike znaš za delanje spletnih strani
ps.: ...Izdelal sem eno stran zastojn in seda...
a lahko daš link do te strani, če ni zasebna stran...da vidmo mal
no povej še najprej kere jezike znaš za delanje spletnih strani
ps.: ...Izdelal sem eno stran zastojn in seda...
a lahko daš link do te strani, če ni zasebna stran...da vidmo mal
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
dr_gee ::
Kake glupe projekte kjer ne rabiš skorja nič znanja, da si reference pridobiš najdeš tudi na www.scriptlance.com!
Why my mouse doesnt work in DOS?
lambda ::
Kako je pa kaj s Flash bannerji, introti in takimi zadevami ... se tu najde kaj dela? Flash sem se v osnovi navadil, naredil eno lepo igrco in nekaj bannerjev - zdaj je pa konec. Pa ni niti nujno, da bi s tem zaslužil, bolj bi mi šlo za to da kakšno referenco dobim - pa tud če zastonj kaj naredim ...
Lion25 ::
aham, na mojAvto.net rabimo par dobrih bannerjev v flashu.... recimo nekaj takega
http://www.mojavto.net/logo2.html
Tudi placam, ampak samo, ce bi bil zadovoljen z delom
http://www.mojavto.net/logo2.html
Tudi placam, ampak samo, ce bi bil zadovoljen z delom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tečaj, pridobitev znanja, programiranjeOddelek: Programiranje | 14384 (12911) | kr?en |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40329 (28292) | Primoz |
» | Kako narediti najhitreje delujočo web aplikacijoOddelek: Programska oprema | 1567 (1345) | breci |
» | Oscommerce in nepremičninska stranOddelek: Izdelava spletišč | 1027 (976) | frcasek |
» | Kako se naučitiOddelek: Izdelava spletišč | 2571 (2482) | pivmik |